reklama

nasze zakupy

asiuk a mogłabyś podrzuć jakiś link do philipsa takiego o jakim myślisz?? bo nie mam pojęcia co kupić...
Jostyna ja mam do 68 dużo, na 74 też sporo, a teraz to nawet 80 kupuję ... bodziaki mam... kupuję spodnie, bluzy, bluzki, nie kupuję tylko letnich, bo długie i latem się ubiera w chłodniejsze dni, a letnie to ciężko trafić z odpowiednim rozmiarem

reklama
Livastrid ale fajna ta Wasza Myszka mała w leżaczku z tą mink;)
Widzę, że te leżaczki naprawdę się przydają. Tak pomyślałam, że jakby się mnie pytali w rodzinie co na gwiazdkę kupić, to bym taki leżaczek mogła dostać lub karuzelę z muzyczką do łóżeczka.
Mami ja na Twoim miejscu wzięłabym całą torbę. Najwyżej jak nie będzie potrzebna to ją wezmą z powrotem do domu.

Asiuk ja używam do ubranek lovelli i od cioci z Niemiec mam płyn do tkanin dla maluchów "kokosal" (jakoś tak) świetnie pachnie i zmiękcza ubranka. Używam go też do swoich ubrań;) Powiem ci w netto widziałam ten płyn ostatnio;) W Eco też bywał.

Alka tego philipsa to dostałam 5 lat temu w spadku i nie ma chyba juz takich, sama skąłniam sie do kupna Avent (ale to firma philips) bo bardzo mi sie sprawdziły butle i smoki tej firmy, a pasują do niego w zasadzie wszystkie szerokości butelek np AVENT PODGRZEWACZ DO BUTELEK I SŁOICZKÓW PHILIPS (1926862145) - Aukcje internetowe Allegro , ale przeczesz allegro bo są oferty czasem z jakimis gratisami i duże rozbieżnosci cen.

Ja mam w domu taki podgrzewacz. Ogólnie byłam zadowolona bo korzystam gł z butelek avent więc pasowały, ale już butelki z tommee tippe były za szerokie więc musiałam wyciągać ten plastikowy wkład by je podgrzać. Słoiczki wszystkie wchodzą, soczki w butelkach też. Ja w sezonie grzewczym to mam taki patent że butelki z wodą trzymam na kaloryferze i jak potrzebowałam w nocy zrobić młodemu mleczko to tylko wsypywałam mleczko i już flacha gotowa. Plus podwójny bo dziecko nie musi czekać aż się woda podgrzeje bo cały czas czeka cieplutka a i prądu nie zużywam. A słoiczek to można podgrzać np w kubeczku z gorąca wodą, ale nie powiem w podgrzewaczu wygodniej.

asiuk ja kołyske kupiłam ze wzgledu na brak miejsca w pokoju: lozko nasze, lozeczko syncia i jeszcze jedno juz by bylo za ciasno wiec obstawilismy na kolyske akurat jak mala wyrosnie z niej licze 5-6 miesiecy przejmie lozko braciszka a synus dostanie juz swoje loze duze :) trzeba kombinowac przy dwojce i małym metrazu :)
bakalia jak bys powiedziala kolor zielony to by kupil ten ktory chcialas .. faceci myla te kolory :)
alka kupuj kupuj bo pozniej to nigdy nic nie wiadomo ja z moim do sklepu na zakupy nie mam co isc to prawdziwy facet i zakupow nienawidzi:PP

Witam, coraz trudniej Was nadrobić, tyle piszecie:-).Moje dzisiejsze zakupy malutkie-kupiłam dzięki poleceniu Jednej z Was "Język niemowląt" w Świecie Książki.I teraz będę sobie poczytywać. I mam do Was pytanie.Byłam dziś w Smyku oglądać wanienki-czy może któraś z Was kupiła taka może?Cena ok.35zl, a mam kuponik na zniżkę 20%, więc nie wyjdzie dużo. I chciałam się pożalić,że jakaś podminowana dziś jestem. Prawie zrobiłam awanturę w sklepie o ketchup,wyobrażacie sobie?A. twierdzi że ja uosobienie spokoju:-D, ale mnie normalnie wkurzyli-była promocja z dużą kartka-3,99zł za Pudliszki 430g. To wzięłam, a pani w kasie mi nalicza 6,99.To mówię, że się nie zgadza i żeby jeszcze raz sprawdziła. Potem się okazało, że promocji już nie ma, była tylko kartki nie ściągnęły.Ehhhh i jak tu się nie wkurzyć.
Melisa- śliczne biustonosze:)

niki ja ostatnio kupiłam właśnie wanienkę ale taką zwykła (bez żadnych udziwnień) za 25zł. Rozmiar 100cm. Nie wiem jakie są w Smyku ale ja bardziej patrzyłam na to aby na dłużej mi starczyła.

Aga- u mnie w sklepach dziecięcych 100cm, takie najzwyklejsze są po 35zł. Myślałam na początku, żeby na allegro kupić. Ale się obawiam, że jak może mi pęknięta przyjdzie albo uszkodzona w transporcie, to będzie więcej zachodu z wymianą. A ta w Smyku to właśnie taka bez udziwnień, 102cm, jedyne co ma to chyba wmontowany termometr. Będę jeszcze szukać jak coś.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry