Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SAJGON. Awaria trwała 3 dni (na szczęście nas już tam nie było). Oczywiście wodę dowozili ale była limitowana. Mimo, że cały personel stawał na głowie to potem po mieście krążyły opowieści: Dzieci nie kąpane tylko myte chusteczkami, odparzenia itd.Meliska np. w plastikowy pojemnikluzem bez sensu bo całe wyparzanie na nic
Moja Mala tez bedzie z nami w sypialni. Lozeczko bedzie kolo naszego lozka. Jednak czlowiek nie jest w stanie czuwac cala noc. A to chodzi o bezpieczenstwo Dziecka :-) Ja nikogo nie namawiam, ani nie pouczam. To jest decyzja kazdego indywidualnie. Jednak jesli o mnie chodzi- na tym nie bede oszczedzac. 300zl to nie majatek, a dla Dziecka bezpieczestwo, a dla mnie spokojniejszy sen :-)
Ewelina- faktycznie- troche poczytalam i wszyscy chwala ten monitor oddechu, co pokazalas. Chcialabym juz sobie go zamowic. Powiedz mi tylko jeszcze (bo Ty wiecej czytalas na ten temat)- czy to jest najnowszy i najlepszy model tej firmy? :-)
Ewelina- zamowilam sobie dzis w tej aptece, co pokazywalas ten model 300 :-)