reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

reklama
Iga swietny ten Twoj synek, jestem ciekawa czy takie pomysly ma do dzisiaj :))) niezly numerant, usmialam sie :)
Ja tez mialam drewniane lozeczka i kojec, teraz tez chce drewniane i turystyczne bo duzo sie ruszamy i do ogrodu bedzie wygodnie.
Ja juz kupilam troche rzeczy...... a w nastepnym tyg mam nadzieje poznac plec dziecka i poszaleje ciuchowo!!!!!

ja nic a nic nie kupuje bu.
Ja uwielbiam drewniane łóżeczka. Białe zwłaszcza.

a turystyczne polecam takie co mają kółka i dzieciątko potem się za nie może podnosic.
Wiem, ze firma Arti takie ma bo np. moje baby ono nie

a ja kupiłam mojemu Synkowi kurteczkę zimową, cieplutką. W mothercare były duże obniżki z ubiegłego sezonu i dałam za nią 49 zł a przed obniżką kosztowała 100 zł więcej

reklama
Do góry