reklama

nasze zakupy

reklama
Melisa- super, że się ze sprzedawcą udało porozumieć, a tak na marginesie ale baba z niej nie ma co. Widać, jak zdjęcie potrafi przekłamać.
Ewelina- naklejeczki pierwsza klasa:-).
A ja dziś od koleżanki kupiłam ubranka, jej znajoma likwiduje sklepik z ciuszkami, więc wyszło troszkę taniej:).Ehhh nie umiem się opamiętać, jak widzę takie cudeńka:-D.I kupiłam pierwszego smoczka- miałam nie kupować, ale taki rezerwowy niech będzie.

Hej laseczki...

jaka piękna pogoda aż chce się żyć, piękna jesień.

Melisa - brawo! trzeba być twardym :-)
Ewelina - a mi się bardzo podobają te literki, jak tylko przyjdą i je obejrzysz z każdej strony daj znać co o nich myslisz :-)

Kurcze dziewczyny i że co teraz będą ciąć Mami ??? nie mogą jeszcze dzieciaczka przytrzymać w brzuszku ??? kurcze to dopiero 35 tc mogło by maleństwo jeszcze sobie pomieszkać w brzuszku.

Melisa, brawo - gratulacje!
Ewelina, czadowe te naklejki i literki. Też bym jakoś chciała ożywić pokoik małej, ale mój M. ma manię na punkcie gładkich ścian. Do każdej plamki biegnie od razu z pędzlem i farbą, a o najmniejszy gwoździk czy wkręt w ścianie muszę prosić tygodniami. Ostatnio marudził nawet, czy aby na pewno musimy montować półkę wiszącą, która była w zestawie z mebelkami dla Poli.

Mój M. jest taki sam:-DAle kupiłam te literki z taśmą klejącą z tyłu, a tych kokardek mogę użyć lub nie. Bo kokardki już trzeba przywiesić na jakimś gwoździu..chyba..zobaczymy może M. się skusi bo widać że też mu się spodobały:-)
Powiem Wam że w rzeczywistości są nawet ładniejsze, już się nie mogę doczekać jak będziemy je wieszać nad łóżeczkiem:tak:
1.jpg

Ja po dzisiejszym usg zrobiłam szybkie zakupy na allegro i bardzo szybko wydałam 350 zł. Rety ile na te nasze maleństwa trzeba forsy, ale ile to radości. :laugh2: Jeszcze potrzebuje mimo to parę drobiazgów ale dziś szukając mojej Ginki po szpitalu obejrzałam maluszki w łóżeczkach wożone przez swoje mamy i dumnych tatusiów. Jejku ale one słodkie. :-)

reklama
Mia, Ewelina:) super literki:) ja też chciałam je kupić, ale dostaliśmy tyle pierdółek do powieszenia na ścianach (jeszcze mama P. przyniosła wczoraj pudło na pierdoły z myszką miki i jeszcze mikiego i minii w wersji 3d do powieszenia na ścianę:):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry