reklama

nasze zakupy

Ja myslę że ceny dla maluszków nie wzrosną, jeśli już to nieznacznie, będa musieli sprzedawcy zejść z marży, bo nie sądze żeby ktoś kupował jak już teraz ciuszek dla maleństwa w cenie jak dla dorosłego a wystarcza na kilka mcy. Obym miała rację:crazy:. Cholerna polityka:angry:.

Ja czekam na swój wózek, niestety teutonia ma przerwę w produkcji 15 XII-5 I - oby zdąrzyli:szok:.

Fotelik polecam TEUTONIA TARIO, albo ROMER/BRITAX

reklama
Anastazzja ja nie kupuje takich rzeczy. Musi by coś do kupienia dla cioc, wujków, itp.:-) No i właśnie dzisiaj siostra spytała jaka karuzele chcemy. I zastanawiam sie nad takimi:

wypas KARUZELA + PROJEKTOR + PILOT Fisher Price (1972520343) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE KARUZELA RAINFOREST K3799 (1967717651) - Aukcje internetowe Allegro

I nie wiem którą wybra, bo jedna ma projektor, a druga liście i takie kolory ładne. Matę
mam nadzieje, że kupi szwagier:-). A dopiero to czego nie dostaniemy będziemy kupowc.

Ja tez narazie takich rzeczy nie kupuje :-) To mozna w kazdej chwili zamowic przez internet, a trzeba dac mozliwosc kupienia czegos najblizszym. Wiadomo-kazdy jak odwiedza pierwszy raz Dzieciaczka to chce cos przyniesc (zwlaszcza jakies drobne zabawki, grzechotki itp.), a jak Maluszek ma wszystko to jest problem :-) A jak nie przyniosa wlasnie tych rzeczy, to sie szybciutko zamowi :-)

Ja też nie zaprosze.......sami przyjdą:-). No ale mam na myśli najblizszą rodzine typu rodzice czy rodzeństwo. Pozostali mam nadzieje przyjdą za min 2 tygodnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry