reklama

nasze zakupy

reklama
Oceanica bardzo fajny wózeczek - takie lubię, zgrabny, prosta forma bez nadmiaru materiału:-)

My przedwczoraj dostaliśmy od obcego człowieka bardzo fajny leżaczek w super stanie- z tacką i budką. Nic nie chciał, pod warunkiem, że przekażemy dalej jak już nie będzie potrzebny i też nic nic nie będziemy chcieli. Byłam w szoku! Ucieszyłam się o wiele bardziej niż ze "spodziewanych" upominków:-)

My przedwczoraj dostaliśmy od obcego człowieka bardzo fajny leżaczek w super stanie- z tacką i budką. Nic nie chciał, pod warunkiem, że przekażemy dalej jak już nie będzie potrzebny i też nic nic nie będziemy chcieli. Byłam w szoku! Ucieszyłam się o wiele bardziej niż ze "spodziewanych" upominków:-)
Nie dziwię się Twojej radości - szok, że jeszcze są tacy ludzie :)

Dorotka - brawo dla tego Pana, oby więcej na świecie było takich ludzi.

Pochwalę się nieskromnie że My w tym roku oddaliśmy pewnej rodzinie 2-letnią dużą lodówkę (nie pasowała nam do kuchni i postanowiliśmy ja zmienić) to byli znajomi znajomych których My w ogóle nie znaliśmy a okazało się że ta lodówka ich bardzo uszczęśliwiła (wielodzietna rodzina) a Nas tak radość rozpierała że wraz z lodówką kupiliśmy dzieciom słodycze i owoce. Trzeba sobie pomagać, dla mnie to sens życia.

Malutkans - x-landerek tak ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry