livastrid
2010 & 2012
laktator mialam kupiony reczny przed porodem po powrocie ze szpitala maz na gwalt jechal do dyzurnej po elektryka, z tym sprzetem lepiej sie wstrzymac a jak bedzie potrzebny to sie go kupi
Alka nie wiem czy kolka sa az tak praktyczne. Jak bylam w pierwszej ciazy to takie stoliki mi sie podobaly az stwierdzilam, ze wole cos bardziej stabilnego. W ostatecznosci kupilam
HENSVIK Szafa z półkami - IKEA
plus
HENSVIK Blat stołu do przewijania - IKEA na ktory klade przewijak
oraz to
Babble AS - barneutstyrsbutikk i sentrum av Elverum i Hedmark. Vi tilbyr bl.a. Nettbutikk, Voksi, BeSafe, Ticket, Levis, Bilstol - Manhattan m�belserie stellekommode-Manhattan stellekommode, babydan,
a wanienke mam osobno, bo i tak kapie na stole w duzym pokoju
dodam, ze z szafki z ikea jestem naprawde zadowolona, bo kosztowala mnie niewiele a dla mnie jest najpraktyczniejszym sprzetem w domu
Alka nie wiem czy kolka sa az tak praktyczne. Jak bylam w pierwszej ciazy to takie stoliki mi sie podobaly az stwierdzilam, ze wole cos bardziej stabilnego. W ostatecznosci kupilam
HENSVIK Szafa z półkami - IKEA
plus
HENSVIK Blat stołu do przewijania - IKEA na ktory klade przewijak
oraz to
Babble AS - barneutstyrsbutikk i sentrum av Elverum i Hedmark. Vi tilbyr bl.a. Nettbutikk, Voksi, BeSafe, Ticket, Levis, Bilstol - Manhattan m�belserie stellekommode-Manhattan stellekommode, babydan,
a wanienke mam osobno, bo i tak kapie na stole w duzym pokoju
dodam, ze z szafki z ikea jestem naprawde zadowolona, bo kosztowala mnie niewiele a dla mnie jest najpraktyczniejszym sprzetem w domu

to w waszym wypadku najlepiej by bylo wanienke miec po prostu i sam przewijak, ktory byle gdzie polozyc mozna. Jak macie wanne to mozna taki specjalny przewijak na wanne montowac. Pamietaj, ze taki zestaw kapielowy, co pokazalas jest tez duzy, tu masz wymiary