reklama

Nasze zdjęcia :)

reklama
Hi hi hi...bardziej chodziło mi o to żeby nie brać takiego co typowo ślubne tylko robi bo oni to ceny sobie wołają niezmiemskie.

hehe :-) jako siostra fotografa ślubnego będę broniła ich honoru :-) wiadomo, że niektórzy ostro się cenią, ale z drugiej strony ślub jest tylko jeden (przynajmniej tak się powinno zakładać ;-) ) i mało kto chce wyglądać na zdjęciach jak beza :-)

Trusia - super brzunio

Ja byłam z mojej fotografki bardzo zadowolona... Ona specjalizuje się typowo w ślubnych zdjeciach. Zapłaciliśmy nie mało ale szczerze? Te zdjecia to była jedna z lepszych inwestycji naszego ślubu :) Te co wkleiłam to nic w porównaniu z resztą :) Mam ogromne czarno białe zdjęcie w ramce (z ikei) :D jak leżę na pomoście drewnianym a mąż pochyla się nade mną w pocałunku... Inwestycję w dobre zdjęcia ślubne polecam każdemu! :)

ja się dowiedziałam, ze we wtorek przyjeżdżają do nas moje ukochane jedyne bratanice- wiecie wakacje u cioci w Warszawie:tak:
jestem przeszczęsliwa aż się pochwale moimi księżniczkami. zdjęcie stare ale nadrobię jak przyjada i pokaże je Wam aktualnie :)

Załączniki

• P1000479.jpg
    P1000479.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 58
Trusia super brzunio!
Jolu to bedziesz miala wesolo :) fajnie dziewuszki.

anbar musisz zapytac w swoim urzedzie, bo czesto maja swojego fotografa, ktory siedzi tam caly czas w gotowosci, i przed wejsciem pyta czy mlodzi zycza sobie zdjecia czy nie. U mnie bylo cos takiego, ale niestety przestali to praktykowac, bo teraz juz malo kto bierze cywilne, wszyscy konkordat :/ I dlaczego myslisz ze na koniec lipca nie znajdziesz? ja mam tydzien i mam nadzieje ze znajde wiec nie strasz mnie :D zapytam w trzech zakladach, a jak nie da rady to anonse. A my ustalilismy, ze teraz nie bedziemy robic takiej sesji bo wbrew pozorom jest z tym sporo roboty, trzeba wczesniej jechac gdzies w ladne miejsce, a ja mam na 13 fryzjera a o 16:40 slub. Wiec odpada jechac po, bo bedzie za pozno. Nasz slub tez nie bedzie jakis huczny-tylko swiadkowie, rodzice, dziadkowie i rodzice chrzestni. Od razu potem kolacja w domu. Planujemy w przyszlosci koscielny, wiec wtedy bede myslec o powaznej sesji, a teraz chcielismy po prostu pamiątkę-kilka profesjonalnych zdjec jak sie podpisujemy i obraczki zakladamy.

Jakie śliczne brzuszki dziewczyny Wam porosły!!!!

Śliczna sesja ślubna!!

Ja niedługo też się pochwale moim brzuszkiem, bo w końcu zaczął się ukazywac od poniedziałku nagle zrobił się od wieczora większy i tak mu zostało:-D

Ehhh śluby, śluby.... aż się rozmarzyłam

kurcze, a mi brzuszek rośnie "na dziewczynkę" :-)
tzn tyję po bokach a z przodu niewiele widać więc nie ma się czym chwalić ...

kurcze a te zdjęcia ślubne mnie po prostu rozwalają ... jeszcze nie tak dawno myślałam, że absolutnie slub nie dla mnie (przynajmniej nie kościelny ...), ale tak się zaczynam skłaniać do jednostronnego ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry