reklama

Nasze zdjęcia :)

Ania_ch - fotograf przede wszystkim powinien Ci ladne zdjęcia zrobić i ewentualnie trochę przyretuszowac w Photo Shopie, bo wywołać to sobie możesz sama w jakim tylko formacie Ci się zechce :-)

a co do dobrych fotografów, to akurat sporo miewa wolne terminy na 1-2 przed bo jak ktos planuje sluby z dwuletnim wyprzedzeniem to całkiem często potem rezygnuje z całego slubu :-)

Anbar - to rozumiem, że z powodu pozwolenia na pracę bierzecie slub cywilny, ale pisałaś też że bierzesz ślub cerkiewny niedługo, ale to już chyba z jakichś innych powodów ... ?

ja właśnie długo myślałam, że slub kościelny mi do niczego nie jest potrzebny, ale jakoś ostatnio mnie takie śluby strasznie rozczulają i troche mi się zmienia ... ale to pewnie hormony :-)

reklama
ja mysle o slubie koscielnym, jak malenstwo juz bedzie chodzic. Bo z takim dzieckiem to juz na weselu łatwiej, babcie i rodzina z ręki do ręki będą brać, a jak juz bedzie zmeczone, to zawsze przy domu weselnym sie jakis pokoik znajdzie i ktos kto dzidzi przypilnuje jak usnie. Bo z kilkumiesiecznym dzieckiem to sobie slubu koscielnego nie wyobrazam, bo bym chciala zeby to byla uroczystosc z pierwszego zdarzenia, i bron Boze dziecka bym w domu nie zostawila z kims obcym, bo wiadomo ze wszyscy najblizszi beda na uroczystosci. Wiec trzeba poczekac

Martynkaa i Paulinka sliczne z Was kobietki i przepiekne panny mlode:tak:

Aniu ja bralam slub konkordatowy jak synek mial prawie 7 miesiecy i to byla dosc huczna impreza, prawie 100 osob, biala suknia, itd. I powiem Ci szczerze, ze o wiele gorzej byloby teraz z moim synkiem, kiedy o wiele wiecej rozumie, jest bardzo za mna. Wtedy byl jeszcze malutki, do kazdego poszedl, nie bylo zadnego problemu, a na noc zostal ze kolezanka mojej tesciowej, ktora wiem ze dziecku by krzywdy nie zrobila. Tesciowa go wykapala, nakarmila i maly spal do rana. Oczywiscie martwilam sie jak to bedzie, ale niepotrzebnie, takze uwierz mi slub z kilkumiesiecznym dzieckiem wcale nie jest taki straszny:tak:

asiulka wlasnie najgorsze jest to ze ja nie mam takiej osoby ktora mogla by zostac i moze dlatego tez stąd moje przekonanie, ale tez napatrzylam sie jak ma moja mama z Agata, musi ją karmic piersią co 3-4 godziny w nocy dlatego tez wywnioskowalam ze lepiej jak dziecko jest starsze :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry