reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

reklama
Hmm,

A ja wlasnie wrocilam ze szpitala- mialobyc tylko krotkie- jak sie bobas rusza a wyszedl troche zonk. Pan doktor jak nigdy zrobil mi USG i stwierdzil ze niunia jest nieco za mala:-( tzn. glowka jest ok a cialko o 2 tyg do tylu w 28 tyg.:-:)-:)-(. Dostalam 2 tyg wolnego z pracy i teraz musze odpoczywac zeby niunia sie zaczela lepiej rozwijac. CHyba jestem najlepszy:-(m przykladem ze glupota i nadgorliwosc nie poplaca wiec kochane jak sie zle czujecie w pracy to bez zastanowienia na zwolnienie.

Uciekam bo mi maz zabronil siedzenia przed kompem. Musze go zmolestowac zeby mi zniosl do lozeczka.

No to odpoczywaj dużo kluseczko niech młode rośnie i podkopuje matke:-):-).
Leżakuj sobie i dogadzaj ile sie da :tak::tak::tak:.

Dominiko ja właśnie miewam takie migreny ale trwa to czasem nawet 2 doby a nie 30 minut, warjacji wtedy dostaje , przed ciążą nic takiego mi sie niezdazało a teraz przynajmniej 1 raz w miesiącu ,pomagają mi zimne okłady na łeb i sen , a czasem zupełnie nic więc leże i stękam dopuki nieminie.

Kluseczko dbaj o Was, odpoczywaj i jedz pyszności a zobaczysz Mała raz-dwa nadrobi dwa tygodnie :-)
Odezwij się też czasem jak Wam idzie nadrabianie :-D:-D:-D

niunia jest nieco za mala:-( tzn. glowka jest ok a cialko o 2 tyg do tylu w 28 tyg.:-:)-:)-(. Dostalam 2 tyg wolnego z pracy i teraz musze odpoczywac zeby niunia sie zaczela lepiej rozwijac.

Kluseczko, za 2 tygodnie będziesz mieć niezłą kluseczkę w brzucholu, zapewniam :-D:-D:-D Teraz już masz profesjonalne ciężarówkowe podejście do rzeczy i oczywiście wsparcie BB.

Pozdrów lenia :tak:

Kluseczko, przynajmniej sobie odpoczniesz w koncu, nalezy Ci sie. A dzidzia przez te 2 tygodnie nadrobi jeszcze z nawiazka, zobaczysz :tak:

reklama
Hmm,

A ja wlasnie wrocilam ze szpitala- mialobyc tylko krotkie- jak sie bobas rusza a wyszedl troche zonk. Pan doktor jak nigdy zrobil mi USG i stwierdzil ze niunia jest nieco za mala:-( tzn. glowka jest ok a cialko o 2 tyg do tylu w 28 tyg.:-:)-:)-(. Dostalam 2 tyg wolnego z pracy i teraz musze odpoczywac zeby niunia sie zaczela lepiej rozwijac. CHyba jestem najlepszy:-(m przykladem ze glupota i nadgorliwosc nie poplaca wiec kochane jak sie zle czujecie w pracy to bez zastanowienia na zwolnienie.

Uciekam bo mi maz zabronil siedzenia przed kompem. Musze go zmolestowac zeby mi zniosl do lozeczka.
Bo tak wlasnie jest jak sie mnie , albo nawet nas (Annya:tak:) nie slucha ... A mowilysmy olej robote...no ale dobrze ze doktora posluchalas. Odpoczywaj jak nakazal doktorek i wszystko bedzie dobrze :-):-):-)

Do góry