reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

Kalinko...ja dopiero w poniedziałek mam usg wiec chyba ostatnia w kolejce wam relację zdam...

a ja aż tak źle chyba się nie czuję, owszem strasznie kopie, uciska ale chyba bedzie gorzej więc na to nie zwracam uwagi.....

Ostatnia edycja:
reklama
Dziś ja mam usg, niestety dopiero o 20.00 - trochę czasu mi jeszcze zostało :tak: Przygotujcie się, Dziewczynki, na gratulacje, bo zamierzam przekazać Wam dobre wieści :-D:-D:-D

To ja juz pierwsza Ci gratuluję :-)

Cześć dziewczynki :) właśnie wróciliśmy od lekarza. Wszystko ok :) mała ma 2500gram :) jest śliczna, widzieliśmy buźkę, mimo, że się zasłaniała rąsiami to widziałam, że nosek ma zadarty jak mój mąż kiedy był malusi :) wyniki dobre, mała główką w dół, teraz będę się widzieć z panem doktorem co 2 tygodnie. kopie mocno, serduszko silne i zdrowe :) chyba jest owinięta pępowiną, ale to podobno nie problem. Jesteśmy w trakcie 34 tygodnia, więc generalnie za miesiąc moja malutka może być juz z nami, choć z dzisiejszego badania wyszedł 8 czerwca, co pewnie się sprawdzi bo kiedyś mi się śniło, że właśnie 8 czerwca urodziłam :) pozdrawiamy :)

Czyzby prorocze sny ;-):-) Ja mialam tylko raz taki, spełnił sie niestety.
Ja mam termin z OM na 28 czerwca, z ostatniego USG wyszło mi na 13 czerwca, a 11 jest Boże Ciało. Mój ojciec rodzil sie w BOże Ciało tylko w maju. Juz mi prorokują, że ja tez mogąs ię zalapać na to swieto :-)

Gratuluję wszystkim dobrych wyników!!!

Kalinko...ja dopiero w poniedziałek mam usg wiec chyba ostatnia w kolejce wam relację zdam...
Nie ostatnia, bo ja mam wizytę (+usg) dopiero w następny piątek (8 maja). Tak się zastanawiam, czy to będzie moja ostatnia wizyta, czy może mała wytrzyma jeszcze do następnej. :-)

Witajcie :-). Troszkę tu nie zaglądałam ale to z braku czasu. Dziś mam wizytę z USG i już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę mojego Kubusia :-). Relacje zdam wieczorkiem :-).Miłego dnia czerwcóweczki :-).

Ja miałam robione, jak wylądowałam w szpitalu na Święta (2 razy dziennie, żeby sprawdzić, czy nie ma skurczy). W pierwszej ciąży miałam robione dopiero jak byłam już na porodówce :-)

reklama
Ja miałam jedno KTG przed Wielkanocą, ale to w wyniku jakiegoś krwawienia, wyjątkowo. USG już chyba nie będę miała. Dziś otrzymałam wyniki moczu, mam jakąś bakterię i muszę antybiotyki brać.
Pokazałam te zmienione pieprzyki lekarzowi, powiedział żeby się nie martwić ale wysłał na kontrolę do dermatologa, dostałam bardzo szybki termin wizyty - w poniedziałek, więc do poniedziałku się bedę martwić.

Do góry