Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zielona w ciagu tygodnia to akurat tak o czasie dzidzia Ci si eurodzi. Moja Sandra w rownym 38tc sie urodzila. Trzymaj sie, nie stresuj, wypoczywaj i spij ile sie da ;-):-) Bedzie dobrze :-)Dziewczyny! Ja dzisiaj byłam an wizycie u ginka i powiedział, że w ciągu tygodnia urodzę. Mam rozwarcie na 2 cm. Normalnie w szoku jestem..Dobrze, że się już spakowałam. Wszystko jest już wyprane tylko czekamy na wózek. Maly waży na ten moment 3100 g.
Zielona w ciagu tygodnia to akurat tak o czasie dzidzia Ci si eurodzi. Moja Sandra w rownym 38tc sie urodzila. Trzymaj sie, nie stresuj, wypoczywaj i spij ile sie da ;-):-) Bedzie dobrze :-)
Masz juz umowiony porod na 38tcTo jak moja niunia ma sie w rownym 38 tyg urodzic to ja akurat w piatek skoncze prace a w sobote na porodowke![]()
Masz juz umowiony porod na 38tc
Dlaczego tak![]()