KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Meva ja tak mam chociaz nie wymiotuje tak czesto. Mialam uczucie jakby mi cos w gardle stanelo. Winalam wtedy sucha bulke ale pomagalo mi tylko na chwile.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

najgorzej jak sie nie ma czym wymiotowac szczegolnie z rana, wtedy to naprawde jest ciezko, mnie to nadal trzyma i naprawde nic na to nie moge zaradzic, jem krakersy i platki owsiane z rana i po takim sniadanku zawsze jest powtorka z rozrywki,
eh...straszne...dobrze ze to nie trwa caly dzien, ale ostatnio mam wzloty i upadki, juz myslalam ze mi calkowicie przeszlo a tu dzisiaj znowu to paskudne uczucie....nie jest dobrze ale przynajmniej jest to prawidlowy objaw ciazy wiec nie mamy sie czym przejmowac, gorzej gdybysmy sie mialy zamartwiac o jakies nieprawidlowosci!
Mówię Wam - umieralam :-( Wczoraj nawej nie wiedzialam czy do lekarza dojade, ale jakoś Smekta mnie troszeczke przystopowała no i pierwsza wizyta zaliczona :-) 5 tydz i 6 dzień jak pokazało USG, no i bijace serduszko poprawiły mi humor
:-).
. Zreszta ogólnie wyostrzył mi sie węch i strasznie mi to przeszkadza ...