reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

reklama
W kupie razniej :-):-):-)
A ja dzis rano jak wstalam, to jak zawsze mam nos zapchany i jak chcialam wydmuchac to mnie cos tak zaklulo w boku ze nie moglam sie wyprostowac. Posiedzialam chwile i mnie przeszlo, ale przyjemne nie bylo. To pewnie macica sie rozciaga....

Ja zawsze zanim kichnę, zacznę smarkać w husteczkę czy mam zamiar kaszlnąć podkurczam nogi bo jak jestem wyprostowana, niezaleznie od tego czy stoję czy leżę, tez potrafi mnie dość ostro zakłuc w brzuchu i trzymać chwilę, a to faktycznie nieprzyjemne uczucie.

A ja mam samopoczucie do d... Przepraszam za wyrazenie ale dochoze do wniosku ze z rodzina najlepiej na zdjeciu- lepiej dogaduje sie ze szwagierka niz z wlasna siostra ktora potrafi mnie doprowadzic o rozpaczy. Chyba uda sie do psychologa:-(

Ach Kasienko dzieki wielkie ale dlugo by tu opowiadac- mam ochote wrzesczec plakac a najchetniej bym jej przylozyla :9 Musze sie uspokoic bo bobas mi sie zaczyna strasznie wiercic, chyba sie niepokoi.

Kluseczko ja do tego wnioslu doszłam 13 lat temu.
10 lat temu uwolnilam sie z wiezów chorej milości rodzinki jestem szczesliwa dodam tylko ze od 6 lat nieutrzymuje kontaktów ani z matka ani z 2 braci jestem szczesliwa wierz mi :D

Agatko ale ja nie chce tracic z nia kontaktu. Pewnie bym juz dawno to zrobila ale ona jest ciezko chora niestety ma tez powazne problemy ze soba i potrafi zatruc zycie innym- jest bardzo trudna osoba. Mimo wszystko to moja siostra :zawstydzona/y: z mama nie zyje najlepiej z moja druga siostra sie w ogole nie odzywa i wszystkich za wszystko wini oprocz siebie. Ja to strasznie przezywam i na poczatku ciazy nawet unikalam z nia kontaktow i hyba znowu bede musiala to zrobic.

reklama
Cięzko doradzać komus jak tak naprawę nie zna sie całej sytuacji i relacji jakie panują pomiędzy członkami rodziny. Mysle, że wyrażę zdanie wielu z nas jesli napiszę, że nie chcemy ciągnąć Cię z język i zmuszać Cie do zwierzeń. Na pewno chętnie Cię wesprzemy dobrym słowem jesli będziesz tego potrzebowała bo od tego wlasnie tutaj jesteśmy. Możesz na nas liczyć jesli tylko zechcesz podzielić się z nami swoimi problemami :-)

Do góry