reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

Hej dziewczyny.
Właśnie wróciłam od lekarza. Nałożyly mi się terminy i dziś miałam 2 wizyty, Jedną w szpitalu i drugą u GP, tak więc dwa razy w ciągu 1 dnia słyszałam bijące serduszko mojego synka. Wagi i długości Filipka nie znam bo tu nawet na prośbę nie zmierzą malucha, ale widziałam go całego od dołu do góry, widziałam też jajka i małego pindolka-także już na bank nie będzie Filipinki a Filip. Jedynie czego nie udało się zobaczyć to buziaczka bo mały przewrócił się i wstawił główkę na dół tak ciasno, że nie było możliwości zobaczyć gębalka. Także oświadczam wszem i wobec,że wszystko oki i mój synio też już gotowy do wyjścia. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Kamireszel-gratuluję dobrych wieści:-)

Co do ktg to ja miałam robione w 30 tyg, ale powodem był ten nieszczęsny krążek, który mi wtedy spadł:-(, ale wynik badania był super, tylko badanie jest beznadziejne 20 min leżenia na wznak, do tego samemu i tylko to bicie serduszka-niby fajne, ale wystarczy jak się pas z czujnikiem przesunie i cisza-można paść na zawał ze strachu:szok::szok::szok:

Mam pytanie czy Was jak pochodzicie albo postoicie dłużej boli tam w dole na wylocie-chwilami mam wrazenie jakby ktoś mnie na pal nadziewał:szok:

Mam pytanie czy Was jak pochodzicie albo postoicie dłużej boli tam w dole na wylocie-chwilami mam wrazenie jakby ktoś mnie na pal nadziewał:szok:
Gumisia, nie wiem czy to Cię pocieszy ale mnie dziś tak boli, że ledwo się ubrałam (bo to niestety nogi trzeba było podnosić), nie mogę w ogóle siedzieć o chodzeniu nie wspominając. :wściekła/y:

My też już po wizycie :-).Mały ułożony już główką w dół,waży 2150 g :-). Miałam robione KTG serduszko maluszka ślicznie bije :-),gorzej tylko że mam skurczę,niewielkie ale mam na siebie uważać i dużo odpoczywać żeby maluch czasem wcześniej nie chciał wychodzić .

Tau moze ja pierwsza rozpoczne, nigdy nic nie wiadomo:tak::-D;-)
Kalina, super wiesci, napewno lozysko sie podniesie i bedzie git
Mikada gratuluje udanej wizyty.

Ostatnia edycja:
Kamireszel, Milkada, gratuluję dobrych wieści :-D

Ja dziś miałam usg i okazało się, że łożysko się zaczęło podnosić :-D:-D:-D Na razie nadal jeszcze jest opcja CC, ale także szansa na całkowite podniesienie!

Mała jest spora, waży 1900 gram i wszystko u niej super :-) Tylko chyba duża urośnie i będzie jak starsza siostra dorodna :sorry:

No widzisz, czyli jest szansa na poród naturalny i cóż wtedy poczniesz z tą wiedzą zdobytą na temat cesarek :-D;-).
Gratuluję Wszystkim pozytywnych wiadomości :-).

Milkada, Kamireszel i Kalina gratulacje oby więcej dobrych wieści :-)
Kalina to z tego stresu jeszcze naturalnie urodzi hahaha

Ratunku proszę o usunięcie pierwszego posta!!!! dziękuję :-*

My też już po wizycie :-).Mały ułożony już główką w dół,waży 2150 g :-). Miałam robione KTG serduszko maluszka ślicznie bije :-),gorzej tylko że mam skurczę,niewielkie ale mam na siebie uważać i dużo odpoczywać żeby maluch czasem wcześniej nie chciał wychodzić .

Ja dziś miałam usg i okazało się, że łożysko się zaczęło podnosić :-D:-D:-D Na razie nadal jeszcze jest opcja CC, ale także szansa na całkowite podniesienie!

Dziewczyny gratuluję postawy tak trzymać :-D, bardzo się cieszę.:-)

reklama
Do góry