reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

Agatko - super wiesci :-)
Ewunia- herbatka z lipy??? hmmmm... nie slyszala jeszcze no coz mozemy zobaczyc czy dziala za 2 tyg heheheh...

Ja na szczescie grypke mam za soba antybiotyk bardzo mi pomogl :-)
Wracajcie do zdrowka :-)

reklama
A jakie znacie sposoby na "przyspieszenie" porodu?

Herbata z malin, i figielki oczywiście;-) - dowiedziałam się ostatnio że koniecznie bez zabezpieczenia, bo to w nasieniu kryje się cały sekret:tak:.
Czytałam też o stymulowaniu brodawek, ale to pod kontrolą lekarza - Nie robić tego w domu!

Herbata z malin, i figielki oczywiście;-) - dowiedziałam się ostatnio że koniecznie bez zabezpieczenia, bo to w nasieniu kryje się cały sekret:tak:.
Czytałam też o stymulowaniu brodawek, ale to pod kontrolą lekarza - Nie robić tego w domu!
znaczy się -lepiej zrobi to lekarz?:szok::-Dchociaż jak ma się fajnego gina to czemu nie;-):-D:-D:-D

Kamireszel mnie dziś w nocy bolał tak prawy jajnik - identycznie, jak to opisałaś, aż się przez to nie mogłam na drugi bok przekręcić.

Ja mam od kilku dni takie bóle w pachwinach i spojeniu łonowym, że wstawanie/kładzenie się do łóżka oraz każda zmiana pozycji graniczy u mnie z cudem i jest okupiona sporym bólem. Byłam z tym u położnej i dostałam skierowanie na fizjoterapię - niestety dziś nie było wolnych miejsc i mam czekać na telefon. Ciekawe, czy się doczekam zanim urodzę:dry:

Kamireszel mnie dziś w nocy bolał tak prawy jajnik - identycznie, jak to opisałaś, aż się przez to nie mogłam na drugi bok przekręcić.
:dry:

no ja mam te bóle od kilku dni... najgorzej jest jak chce usiąść, położyć się, lub wstać, a jak chodzę to ciągle mam skurcze.... hehehe nie wiem czemu tak jest ale zawsze jak siadam na kibelek to brzuchal robi mi się jak skała i jak wstaję to "niosę" go w rękach bo czuję jakby ważył tonę i miałby się zaraz zerwać :confused::confused::confused::baffled::baffled::baffled:

reklama
Słyszałam niedawno historię, że położna ściągała męża z korytarza do rodzącej kobitki, aby ten sutki stymulował, więc bidulek wszedł do pokoju i stanął, połozna na niego krzyczy zeby się wziął do roboty, a ten w końcu wystękał "... ale to nie moja żona":-D.

Do góry