reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

U nas długi weekend w toku, a ja tylko chciałam napisać że od godzinki mam skurcze co 10 minut mniej więcej i mam ogromną nadzieję że to już:tak:.

Oby to juz bylo to....ja przedwczoraj mialam juz skorcze co 5,7 m, i az mnie zginalo wpol,doslownie nie moglam chodzic,ale pozniej po jakichs 3h sie uspokoily i do dzisiaj mam co jakis czas ale nie takie mocne...U mnie jest to odczuwalne jakby ktos wbijal mi noz w podbrzusze i twardnieje mi brzuch,do tego troszke pobolewa kregoslup i za kazdym razem twardnieje mi brzuch.
Ale z Viki bylo podobnie przez pare dni mialam rozwarcie,na 2,3,cm i skonczylo sie to podaniem okscytyny:wściekła/y:Mam nadzieje ze teraz bedzie inaczej:happy2:

reklama
Ciekawa jestem ilu jest takich lekarzy ktory by stosowali zalecenia o ktorych czytam w prasie, np. zlecaja co miesiąc morfologię itd.

Ginekolodzy powinni się stosować do zaleceń Polskiego Towarzystwa Ginekologicznego, a nie zaleceń o których czytasz w prasie (no chyba, że masz na myśli literaturę fachowa dla lekarzy, ale wątpię, bo w takiej z pewnością nie zalecają morfologii co miesiąc)

Ginekolodzy powinni się stosować do zaleceń Polskiego Towarzystwa Ginekologicznego, a nie zaleceń o których czytasz w prasie (no chyba, że masz na myśli literaturę fachowa dla lekarzy, ale wątpię, bo w takiej z pewnością nie zalecają morfologii co miesiąc)

A mój lekarz mi zleca morfologię co miesiąc !!!

Nóż... nożyki... whatever :-D:-D:-D Zabrzmiało hardcore'owo :-D
Spoko, nie wystraszyłaś mnie :happy2: Ja się nastawiam na ekstremalny ból :-) bo wolę się w razie czego pozytywnie roczarować :-)
Ale nie boję się ... (jakieś skłonności masochistyczne się we mnie odzywają chyba :eek:)

hej, wróciłam z restauracji, od 2 godzin mam skurcze co 5-7 minut, ale dopiero kilka ostatnich trochę bolało. dzwoniułam do szpitala i mam przyjechać jak będzie bolało bardzo.

hej, wróciłam z restauracji, od 2 godzin mam skurcze co 5-7 minut, ale dopiero kilka ostatnich trochę bolało. dzwoniułam do szpitala i mam przyjechać jak będzie bolało bardzo.

Meva, trzymam kciuki, może już za parę godzin? :szok:, z jednej strony Ci zazdroszczę ;-), a z drugiej jeszcze nie ;-). Powodzenia :-) trzymaj się.

reklama
Piszecie dziewczynki o badaniach u lekarza, ja mam badanie ginekologiczne co drugą wizytę i co jakiś czas robioną morfologię i mocz.
Miałam robione badanie na cukier (cukrzycę).
No i USG z 3 razy.

Do góry