reklama

Nasze zwierzątkowo.

reklama
nasz york też z nami śpi codziennie:tak: ale to tylko 2,5kg małego ciałka które ciężko pod kołdrą poszukać :-D tak się do niego przyzwyczaiłam że bez niego nie zasnę:-p ogromnym plusem jest to że nie mam kłaków powbijanych w pościele itd bo to ciężko było by mi znieść..

Ja lubie zwierzeta,ale jak ide do mojej siostry(ma kota i psa) to nie moge patrzec jak jej kotka chodzi po stole:baffled: Teraz ma ruje wiec chodzi i o wszystko sie ociera:-DPies to kundel Maksiu, straszny szaleniec:eek: Jak kotka Frania nie ma rui to najlepiej jak jej sie nie dotyka:baffled:ale do facetow ciagnie jak to kobieta:-D

Wigor to jakies 9 kg, wiec nie powinnam narzekac :P ale jest szczuply i jak sie czasem rozciagnie to i tak tego cialka niemalo. Teraz akurat jest skulony w klebek i wtulony miedzy moj tylek, a zgiete w kolanach nogi. Bo u nas przed 7 rano i po ciuchutku nadrabiam forum, a obok maz i psina spia.

P1350614.JPGP1350641.JPGdzisiejsze:D

Mam suke stafforshire bull terrier. W lozku nie spi, na kanape nie wchodzi, ma swoje poslanie i klatke. Nie moge zniesc siersci naokolo, nie ma opcji zebym wpuscila psa na posciel.
Kocham koty, ubostwiam wrecz i kot w lozku moze spac bo o pierwsze nie smierdzi i czysty jest :-)
Dorka a kota czy kotki nie wysterylizowanej w domu bym nie zniosla. Wszystkie moje kotki (po kolei oczywiscie) w PL byly wysterylizowane i nie wyobrazam sobie inaczej.

a pies śmierdzi i jest brudy czy co?

Mój pies to członek rodziny.Śpi gdzie chce i dostaje co chce;) Kochamy Go jak by to był człowiek i dla mnie jest wszystkim ! bo darzy nas bezwarunkową miłością :)

Psiaki przekochane:-D ja moje już zaczynam lekko dręczyć ,a to pociągnę za ogonek ,a to za uszko.Dziecię mam zamiar pilnować w kontaktach z czworonogami ale niech tam wiedzą ,że niespodzianka w postaci ściśnięcia noska może ich spotkać i nie mogą nerwowo reagować.Wiem do czego małe dzieci są zdolne:tak:

reklama
a pies śmierdzi i jest brudy czy co?

Mój pies to członek rodziny.Śpi gdzie chce i dostaje co chce;) Kochamy Go jak by to był człowiek i dla mnie jest wszystkim ! bo darzy nas bezwarunkową miłością :)

Piszczoszka nasza suczka to tez czlonek rodziny , najkochanszy psiak pod sloncem , spi sobie w naszym lozku i mi to nie przeszkadza:D. Tylko zastanawiam sie jak to bedzie jak sie synus urodzi jak sie zmiescimy w 4 na lozku:)
Dobrze ze nasza suka nie ma siersci tylko wlos ,to nie mam problemu z sierscia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry