daria1986
Początkująca w BB
czuje sie troszke zazdrosna wiec dodalam troche wiecej zdjec moich skarbow hehehe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A Ty jeszcze siedzisz?No właśnie poważnie zastanawiam się nad BARFowaniemTylko brak mi pomysłów na razie na kostne części które miałabym dawać takiej małej pierdółce. Zwłaszcza że jak daje kostkę, chrząstkę to muszę trzymać w ręku bo uparcie próbuje połknąć w całości! Ale co za radość z jedzenia
Gotowe suche karmy dobre, czyli na przykład moja ukochana Acana właśnie mają wielki plus za wygodę. Ale z drugiej strony mając sama teraz psiaka- no BARF szalenie kuszący jest, zwłaszcza że widzę już że surowe działa super, żadnego zapachu z pyszczka, kupy wręcz śliczne. Tylko własnie problem z tym co takiemu małemu dawać, bo wiadomo że wielkiej wołowej kości mu nie rzucęNa razie na wyposażeniu są: serca indycze, żoładki drobiowe, wątróbka drobiowa, kurczak w wszelkiej postaci, między innymi skrzydełka i korpusy i oczywiście mięcho. Dzisiaj patrzyłam na ogony wołowe, ale były tak małe kawałki że próbowałby w całości wciągnąć. No i oczywiście warzywa, owoce, twarogi, jogurty i inne takie cuda
Mimo tego że psiak młody, w ciągu trzech tygodni zaliczył zmiany pedigree junior -> acana -> surowe i biegunki zero
A z suchymi jest tak że niestety te takie popularne, czyli royal, eukanuba i jeszcze kilka innych, jadą na samej popularności marki, ale w składzie cudów nie ma. Człowiek nie czyta tego co jest na opakowaniu i tak naprawde będąc przekonanym że kupując taaaką drogą karme to pieska żywi super, a niestety jest zupełnie inaczej. Faktycznie wywala się kupę kasy na karmę, która nie jest warta 1/3 swojej ceny, dlatego staram się nawracać ludzi albo na porządniejsze albo na gotowane![]()