reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecność

reklama
Gratuluje trini!!! :-)
Ja juz troche nie mam sil do nauki. Zygam juz tym wszystkim :baffled: :-(
A jeszcze najtrudniejsze rzeczy przede mna :-(
Najgorzej, ze w niedziele przyjezdza moja kochana kuzynka z Niemiec na tydzien do nas i bez sensu bo ja sie musze uczyc, a jednoczesnie bede chciala z nia pobyc... :-(
Ech... Jeszcze ze 2-3 tyg i bedzie koniec...
BLEBLEBLE

a+t+? tak, tak jeszcze tylko 3 tygodnie i po tym całym zamieszaniu przyjedziecie do nas na imprezkę :) Mój mąż w ogóle miał pomysła, żeby u nas na parapetówie zrobić zlot majówek :-D Ale by się działo :szok:

Dzięki maxin W sumie to musze pochwalić mojego męża, który podczas pisania przeze mnie pracy zajmował się Anią i Karolinką, także miałam spokój i warunki oraz podtrzymywał mnie na duchu jak byłam załamana i nie chciałam dalej pisać. Jestem mu za to wdzięczna :-)

No to sie Twoj Tomek spisal. Moj zamiast mi pomagac - ciagle gdzies sie z domu wyrywa. Wlasnie teraz tez go jeszcze nie ma, a ja mam mega nerwa na niego i zero sil do nauki. Chyba jednak nie dam rady. Padam na pysk :baffled: :sick:

podziwiam was, że dajecie radę - dziecko, dom i nauka... ja całe szczęście mam to już za sobą, bo chyba nie dałabym rady :tak:

reklama
Damy rade, damy rade!!! Ja znow nabralam sil (oj co za hustawka ;-) )
Okazalo sie, ze facet mi podarowal 2 wejsciowki i stwierdzil, ze najwazniejsze zebym egzamin zdala :-D :-D :-p :happy:
Tak wiec z 4 rzeczy robia mi sie 2 :-D :laugh2: :laugh2: :happy:
Fakt, ze te 2 najtrudniejsze :nerd: , no ale nic - jakos dam rade - MUSZE !!!
Juz niedlugo.

trini - uczymy sie, uczymy, a potem taka parapetowe u Was zrobimy, ze uuuuuuuuuuuuuuu - dom runie ;-) :-p :elvis: :cool2: :happy:

Do góry