reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecności

Ja też dostałam informacje od MoniQi, ale wiem tylko że ją zostawili

Na pewno będzie wszytsko OK - maluch jest chyba już donoszony więc nie ma niebezpieczeństwa - jak myślicie ??

Miśka_bb=Agnieszka 18

reklama
MoniQa bądz dzielna.....coś czuje że tym razem możesz wyjsc ze szpitala razem ze swoim synkiem. Oby był zdrowy....a Ty szczesliwa!!!

trzymaj się ciepło i dawaj znać co u Was:happy2:

Monisiu trzymaj sie mocno i jak co, to UCALUJ OD NAS DAWIDKA !!!!! :-) Napewno bedzie wszystko dobrze :-).Trzymamy kciuki :tak:

witam wszystkie mamusie!jestem znowu w domku na kilka dni, nie odzywałam sie bo bywałam troche u teściów, troche u mamy, oczywiście powróciłam ciągle 3 w 1...pozdrawiam

Ja dziewczynki odpukać nadal w wersji 2w1, tylko że mieszkam teraz u rodziców u których kompa brak. Odzywam się do Was tylko wtedy gdy sporadycznie wpadam do domku. Chętnie zapisałabym sobie numer komórki którejś z Was żeby w razie czegoś móc Was poinformować:-)

Agusiu, ja tez sobie zapisalam Twoj numer, bo mam tylko numer do MoniQi, a ona na razie jest nieobecna, wiec jakby co to Tobie dam znac, jak cos sie u mnie bedzie dzialo. Oki ???
Buziaki

reklama
Dostałam wiadomość od MoniQi . "....od dzisiaj zmniejszają mi leki , a za tydzień w razie ponownych skurczy trafiam na porodówkę"
Przesyła wszystkim pozdrowionka :-)

Do góry