reklama

O naszych chłopach ;)

reklama
No nie??? Ale tobie tez nic nie brakuje!!! Kochajcie sie dalej tak jak sie kochacie!!! Ladna z was parka i dzidzia tez pewnie bedzie ladniutka po rodzicach!!! ;D ;)

...:)Dziekuje Ci bardzo za tyle miłych słów!Jak pokaze mojemu Michalowi twojego poprzedniego posta...to pewnie sie ucieszy..:)jeszcze mi obrośnie z dumy w piórka):))hehe..

;D ;D ;DPowiedziałam wczoraj Michałowi jak wrócił z pracy..że spodobał sie na forum:))hehe...bardzo sie ucieszył:)na szczeście okna były pozamykane...wiec nie odfrunął:))hehe!!!Dziękuje za tyle miłych słów!!!Faktycznie...nadal nie widzimy poza soba świata...i mam nadzieje że tak juz pozostanie za zawsze!!!:) ;D

Wiadomo ze ten watek nie jest tylko od tego by chwalic naszych mezczyzn, wiec powiem ze moj mnie wczoraj wyprowadzil z rownowagi!!! Mezczyzni to czasem takie dzieci, ktore nie pomysla ze moga kogos zranic! Najgorsze ze jeszcze pozniej udaja ze sie nic nie stalo! Mysle ze moj zrozumial swoj blad i to co wczoraj zrobil to nigdy wiecej sie nie powtorzy, bo ja tez jestem zdolna do wielu rzeczy!!!

reklama
No niestety faceci to czesto duze dzieci i dopuki im czegos nie wytlumaczysz to nie wiedza ,ze zrobili cos nie tak ::) ;)
Ja swojego musze pochwalic bo ostatnio zrobil sie bardzo milusinski i kochany ;D Widze ,ze wraz z wzrotem brzucha rosnie jego czulosc do nas ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry