reklama

O naszych chłopach ;)

To nalezy sie pochwala Twojemu Bartusiowi! Moj dostal kare i kara sie jeszcze nie skonczyla! Tylko humor mam troche lepszy bo tyle razy co uslyszalam ze mnie kocha i mu wstyd i ze mnie przeprasza, to jakos mi to pomoglo!
Ale serduszko jeszcze troche boli dlatego bede twarda i kara jeszcze potrwa!!!

reklama
Zauwazylam ze za rzadko zle o nim mowie!!! Jak go za duzo chwale to on mi wtedy pokazuje jaki to diabel jest!!!
Nie warto za bardzo chwalic!!!

Ojoj Krecik,tak to czasem jest z facetami...napewno szybko sie pogodzicie ;) Mój misio bardzo sie wczoraj zmartwił moim stanem zdrowia,przytulał mnie i pocieszał...jak wszedł do gabinetu gina w trakcie usg dopochwowego to zobaczylam strach w jego oczach ze cos jest nie tak...do wieczora opiekował sie mną jak dzieckiem :)

I tak ma byc Olenko! Niech dba o ciebie w koncu to on zasial w tobie to nasionko!!! Niech teraz pielegnuje!!!
A z moim juz rozmawiam ale super mila to nie jestem! Niech odczuje ze ze mna tak postepowac nie mozna! Nie ma sensu sie klocic bo w sumie to tylko jego mam tak blisko! Zyje nadzieja ze dotarlo do niego ze narozrabial!!!

Kreciku-no jasne że kara musi byc i nie miej za to wyrzutów sumienia, niech dotrze do facetka!

Olu-faktycznie Twój kochany musi teraz o Ciebie dbać jeszcze bardziej.

Elpis ale masz fajnego chłopa-mój mnie z kwiatami jeszcze nigdy nie witał, jakis taki mało rozgarnięty pod tym względem....

reklama
Jagusiu milo poznac i twojego pana! Milo ze zrobil zdjecie swojej buzki by tobie smutno nie bylo!!! Pozdrow go goraco! A te widoki za nim poprostu cudo!! Slyszalam ze teraz macie snieg w szwajcarji?!
A ty Elpis czyms musialas sobie zasluzyc! To mile takie powitanie! Szkoda ze wiecej facetow tak nie robi! Moj ma czasem napady i bez powodu kupuje mi kwiatki bo sam lubi jak gdzies stoja w wazonie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry