Roxannka
Pracująca mama!
kania, myśle że dobrze zareagowałaś
Patryk jakoś specjalnie mnie nie bije chociaż raczej nie jest zbyt delikatny i potrafi uczucia okazywać w taki sposób że można to podciągnąć pod przemoc ;-)to ja też mówie że nie wolno, pokazuje że trzeba pogłaskac pocałować, raz się synek przejmie a innym razem ma to gdzieś, ale u takich małych dzieci to normalne moim zdaniem.
A tak wogóle to ostatnio gdzieś przeczytałam że dzieci zaczynają odczuwać empatycznie dopiero ok 2 roku życia i wcześniej nie rozumieją że kogoś boli i dlatego ktoś jest smutny i tak nie wolno robić

niezłe ziółko z Laury ;-)
Patryk jakoś specjalnie mnie nie bije chociaż raczej nie jest zbyt delikatny i potrafi uczucia okazywać w taki sposób że można to podciągnąć pod przemoc ;-)to ja też mówie że nie wolno, pokazuje że trzeba pogłaskac pocałować, raz się synek przejmie a innym razem ma to gdzieś, ale u takich małych dzieci to normalne moim zdaniem.A tak wogóle to ostatnio gdzieś przeczytałam że dzieci zaczynają odczuwać empatycznie dopiero ok 2 roku życia i wcześniej nie rozumieją że kogoś boli i dlatego ktoś jest smutny i tak nie wolno robić

hahaha padłamhappy wiesz jak by dostała z liscia, zaraz poszarpana za włosy z powodu płaczu,a za mówienie nie wolno ugryziona to byś wybrała tączarną rozpacz

niezłe ziółko z Laury ;-)
.Pierwszy raz obie stały przy tej lodówce z magnesami i płakały wniebogłosy,nie sposób było sie dowiedzieć,co sie stało,a drugi raz jak Kalinka biegając uderzyla się o futrynę drzwi w łokieć ,zaczęła płakać i Amelka w ramach solidarności razem z nią.
;-).