reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Obawy i rady dla majowych mamuś

Dziekuje Confi za szybka odpowiedz:) dziwne jest to ze pediatra w przychodni nic nie zauwazyla,poszlismy z mala prywatnie do lekarza i on zwrocil na to uwage. Nadusia glowke po porodzie miala 33cm,teraz ma 39 a klatke piersiowa 40,czyli juz wieksza od glowki ale chyba w tym wieku to tak juz moze byc. Juz nie wroce do tej przychodni,chyba ze na szczepienia:)

reklama
Roxy jak głowka rośnie to dobrze, znaczy ,ze ciemiączko nie zarasta zbyt szybko.
A co do pediatry to skoro zbagatelizowała tak ważną rzecz to na prawdę warto poszukać kogoś kompetentnego, przecież chodzi o dobro dziecka a dla matki to priorytet . Powodzenia :tak:
Zapraszam Cię także na inne nasze wątki, zawsze można z kimś pogadac o tym i o owym;-)

Confi zawsze taka miła jesteś dla nowych forumowiczek, aż miło poczytać :-)
Roxy koniecznie zmień pediatrę i nie martw się tak bardzo - mój starszy synek też miał małe ciemiączko ale nic groźnego się nie działo :-)

Roxy- w sumie to pamiętam że synkowi ciemiączko badali w szpitalu, było w normie, potem nie przypominam sobie żeby pediatra badał.

Oj kurde.............musze się o to też zapytać przy najblizszej wizycie.

A kiedy ciemiączko zarośnie??? tak mniej wiecej w którym miesiącu się to odbywa???

k.m- to ładnie filipek Cię nastraszył, pewnie ja na Twoim miejscu też spanikowałabym. Dobrze zę już wszystko w porządku:-)

:-)Confi,mamstud dziekuje:-) na pewno zmienie lekarza,juz wczesniej chcielismy to zrobic ale nie wiem czy mozna po trzech miesiacach zmienic deklaracje,narazie bedziemy chodzic prywatnie. :-)anateczka,ciemiaczko przednie moze zarastac do 18 miesiaca zycia,u jednych szybciej u innych wolniej,to bardzo indywidualna sprawa.

Confi zawsze taka miła jesteś dla nowych forumowiczek, aż miło poczytać :-)
Ooooj tam :-) nie było komu przywitać no to ładnie przywitałam a co? :sorry2:

A kiedy ciemiączko zarośnie??? tak mniej wiecej w którym miesiącu się to odbywa???
Około 10-18 miesiąca życia :tak:

Roxy , masz zawsze prawo zmienić lekarza jeśli obecny Ci nie odpowiada...to nie jest żaden przymus przeciez
:tak:

Ooooj tam :-) nie było komu przywitać no to ładnie przywitałam a co? :sorry2:

Około 10-18 miesiąca życia :tak:

Roxy , masz zawsze prawo zmienić lekarza jeśli obecny Ci nie odpowiada...to nie jest żaden przymus przeciez :tak:
Hmm,to nie wiedzialam myslalam ze deklaracje sklada sie na pol roku ale to chyba dotyczny przychodni. 19 mamy termin na szczepienia i wtedy na bank zmienimy lekarza:-) dzieki;-)

Hmm,to nie wiedzialam myslalam ze deklaracje sklada sie na pol roku ale to chyba dotyczny przychodni. 19 mamy termin na szczepienia i wtedy na bank zmienimy lekarza:-) dzieki;-)
Wiesz, być może tak jest ale skoro będziesz miała ochotę zmienić lekarza to stawiaj na swoim bo nikt nie ma prawa zmuszać Cię do korzystania z usług kogoś kto Ci nie odpowiada ;-)a pół roku to bardzo dużo w życiu dziecka i wiele sie moze stać, ja bym nie ryzykowała.

reklama
Do góry