reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Obawy i rady dla majowych mamuś

reklama
mam pytanie do dziewczyn które chrzciły swoje dzieciaczki:
Czy chrzestna Matka powinna miec jakis bukiecik kwiatków?

Aga... ja bylam chrzesna dwa razy i nigdy nie mialam zadnych kwiatkow. U nas jest taka tradycja ze chrzesna tylko kupuje ubranko i dla dziewczynki malenki bukiecik. no i jak ubiera to wklada w bucik jaki pieniazek papierowy. Chrzesny natomiast oplaca msze, zdjecia i kupuje szatke i swiece.

barmanko bardzo fajna stronka,szukalam tej lekarki do ktorej chodzilismy z mala ale jej tam nawet nie ma,to chyba daje duzo do myslenia,za to lekarz do ktorego chodzimy teraz ma same pozytywne opinie:tak:Aga u nas na chrzcie chrzestna nie miala kwiatkow,tylko szatke ale chrzestny mial,nie wiem od czego to zalezy,mnie osobiscie sie wydaje ze fajnie jest miec kwiatuszki dla dzieciaczka:-)

My bylismy wczoraj u alergologa jednak mamy azs mamy maść witaminowa i antybiotyk dodatkowo jeszcze jakiś syrop na alergie i kapsułki z bakteriami jakimiś ogólnie ciesze się że jest diagnoza ale boję się że będzie miał w przyszłości z tym problemy :(

My bylismy wczoraj u alergologa jednak mamy azs mamy maść witaminowa i antybiotyk dodatkowo jeszcze jakiś syrop na alergie i kapsułki z bakteriami jakimiś ogólnie ciesze się że jest diagnoza ale boję się że będzie miał w przyszłości z tym problemy :(
najważniejsze, że wiadomo co dolega maluszkowi i teraz będzie łatwiej go leczyć! :-) Podobno większość dzieci wyrasta z tego paskudztwa w wieku przedszkolnym, nie martw się na zapas :-)

Ja też mam problem... Moja kruszyneczka za mało przybiera na wadze. Ma skończone 3 miesiące, a waży 5100. Panią doktor to zaniepokoiło i dała nam skierowanie na morfologię i badanie moczu. Mamy zrobić w ostatnim tygodniu sierpnia i z wynikami przyjść na ważenie... Już się denerwuję :-(

Mamstud, kurczę a czemu prawie miesiąc dr. każe ci czekać, na badania?? przecież to bez sensu jeśli coś jest nie tak.

reklama
mamastud no właśnie to samo chciałam zapytać co m&m dlaczego tak długo musisz czekać na badanie? bez sensu troszkę :zawstydzona/y:
a czy myślałam o tym by dzidzie dokarmić butelką trochę, tak 2-3 razy w ciągu dnia?

Do góry