• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Objawy, dolegliwości i różne inne niedogodności

reklama
Chyba wpadam w paranoję.. Internet dla kobiet w ciąży powinien być zabroniony bo ciągle czegoś szukam. Jednak nie mogę przestać o tym mysleć. W 5 tyg było wszystko ok i mam nadzieję że nadal tak jest.

Dziewczyny a ja zaczynam się martwić tym że ustały mi nudności. Właściwie miałam je tylko kilka dni. Zostały bolące piersi i wrażliwość na zapachy przede wszystkim kawy, papierosów i wędlin. Ale gdzie te nudności? Jestem po dwóch poronieniach a gdzieś wyczytałam że jak nudności tak szybko przechodzą to znaczy że z ciążą coś nie tak. Zaczynam panikowac...:no:

I czy wszytkie macie juz problemy z pęcherzem? Czyli częstym bieganiem do ubikacji? Bo ja nie. Zwariuje od tego myslenia i do kolejnej wizyty u gina.
Beata nie czytaj wiecej takich glupot!kazda ciaza jest inna i nudnosci mialy prawo ci sie skonczyc szybciej!:tak:
ja az tak czesto nie biegam do lazienki i nie mam nudnosci:)

moje kochane wy macie problemy z L4 a ja mam inne:crazy: niepracuje.zajmuje sie domem i mam w domu 2starszych ludzi.ciotka niepelnosprawna nie mowi i nie slyszy od urodzenia ma 90lat i robi w pampersy:no:trzeba ja tez kapac i w ogole i dziadka chorego na cukrzyce 83lata.i tak sobie mysle ze jak ja bede musiec isc do szpitala albo lezec to co wtedy z nimi??nie ma mi kto pomoc tata i maz pracuje a mama zmarla w zeszlam roku:-( tez o tym mysle bo nie wiadomo co to bedzie gdyz jAK juz pisalam jestem po 2 poronieniach

Iwcia dopiero doczytalam , masakra wspolczuje:no:

Witam Dziewczyny:-) jestem u was nowa. Date porodu mam na koniec pazdziernika poczatek listopada:-)wiec bede pisac troszke tu i tam u lekarza jeszcze nie bylam wiec oficjalnie nie potwierdzone ale wszystkie testy wyszly pozytywnie i @ mi sie spoznia. U mnie dopiero pocztek ciazy wiec wielu objawow nie mam jedyne co to sennosc i troszeczke bola mnie piersi. Mam do was jeszcze pytanko czy mialyscie moze delikatne bole w podbrzuszu? Martwi mnie to troszeczke chociaz gdzies czytalam ze to normalne.

Lila001 ja miałam też takie bóle, czasem nawet trochę mocniejsze. Z tego co wiem to większość kobiet w ciąży je ma, ale jak Cię niepokoją to najlepiej zapytaj lekarza. Ja nawet teraz odczuwam lekkie bóle. Pozdrawiam.

Ja byłam w 4tygodniu na badaniach i usg pierwszym aby potwierdzić ciąże to było wszystko ok.
Miałam wymioty i nudności a teraz od tygodnia nic:-(
Martwiłam się tym ponieważ znajoma mówiła że jak są te dolegliwości to ciąża jest silniejsza ale dziewczyny z forum rozwiały moje wątpliwości.
Podobno nie każda kobieta ma takie objawy.
Ja oprócz tego mam wszystkie inne.
Mam nadzieję że jak pójde na kolejną wizyte to nadal bedzie ok.

lila masz prawo czuc sie tak jakbys zaraz miala dostac okres:tak:takie sa poczatki
i niczym sie nie martw bo to kazda z nas chyba miala

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry