Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Beata nie czytaj wiecej takich glupot!kazda ciaza jest inna i nudnosci mialy prawo ci sie skonczyc szybciej!Dziewczyny a ja zaczynam się martwić tym że ustały mi nudności. Właściwie miałam je tylko kilka dni. Zostały bolące piersi i wrażliwość na zapachy przede wszystkim kawy, papierosów i wędlin. Ale gdzie te nudności? Jestem po dwóch poronieniach a gdzieś wyczytałam że jak nudności tak szybko przechodzą to znaczy że z ciążą coś nie tak. Zaczynam panikowac...
I czy wszytkie macie juz problemy z pęcherzem? Czyli częstym bieganiem do ubikacji? Bo ja nie. Zwariuje od tego myslenia i do kolejnej wizyty u gina.

moje kochane wy macie problemy z L4 a ja mam inneniepracuje.zajmuje sie domem i mam w domu 2starszych ludzi.ciotka niepelnosprawna nie mowi i nie slyszy od urodzenia ma 90lat i robi w pampersy
trzeba ja tez kapac i w ogole i dziadka chorego na cukrzyce 83lata.i tak sobie mysle ze jak ja bede musiec isc do szpitala albo lezec to co wtedy z nimi??nie ma mi kto pomoc tata i maz pracuje a mama zmarla w zeszlam roku:-( tez o tym mysle bo nie wiadomo co to bedzie gdyz jAK juz pisalam jestem po 2 poronieniach