reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

objawy i boleści-ku pocieszeniu

andzia troszkę ci zazdroszczę że cię nic nie męczy:-) może tak z zaskoczenia cię chwyci i po sprawie będzie:-)
ja już tydzień poskurczana i obolała chodzę i już zaczynam mieć dosyć:-( a jeszcze mój lekarz na urlopie.... zło................

reklama
andzia troszkę ci zazdroszczę że cię nic nie męczy:-) może tak z zaskoczenia cię chwyci i po sprawie będzie:-)
ja już tydzień poskurczana i obolała chodzę i już zaczynam mieć dosyć:-( a jeszcze mój lekarz na urlopie.... zło................

AHaa na to wygląda, że zblizasz sie nieuchronnie:-)
może rzeczywiście jeszcze w tym tygodniu??
Mi też te bóle i wygibasy małego dają w kość:tak:

hmm mam pytanie po czym poznac ze wody sie sacza? bo cos tak jakos dziwnie mokra ta moja wkladeczka-nie zebym się nakręcała....
a poza tym to dalej tylko ruchy- no i moze leciutkie stawianie sie macicy ale napewno nie skurcze

agnieszka to ze wkładka mokra to niekoniecznie wody tylko wodniste upławy;-)
a z tego co dziewczyny już wcześniej pisały można to sprawdzić za pomocą specjalnych wkładek które kupuje się w aptece
no i jeszcze kiedyś czytałam, że wody mają słodkawy zapach:-) ale ile w tym prawdy?

Andzia no ciekawa jestem co ci tam gin powie ^^ hehe a oże tak u niego na fotelu główka zacznie sie pojawiać hehehehe dobra by była akcje ;p]
Ja czuje się dziwnie . Taka podenerwowana jestem, w brzuchu mnie kręci, często do wc na większą sprawę biegam, trochę mi niedobrze...ale oprócz tego nic.
Po prostu chyba się denerwuje bo z ostatniego usg wyszło że powinnam urodzić dzisiaj :p

a i dzisiaj pytałam się w aptece o te testy na wody płodowe, pan powiedział że są takie za 43 zł 3 testy ale nie mają
pozostaje mi sie zastanawiać czy te kropelki to to czy nie :/

Ostatnia edycja:
no dokładnie tydzien temu odszedl mi czop- i nic, zadnych objawów zblizajacego sie porodu- nadzieja w pełni:-D
i nerwy mam napiete do granic mozliwosci moja niunia przyjechala wczoraj a ja juz mam ochote uciec od niej jak najdalej:-:)zawstydzona/y:

Dziewczyny zdaje relacje po wizycie-
normalnie nie uwierzycie, moje brak objawow nie maja nic wspolnego z moja swietnie przygotowana szyjka( jak to okreslil moj lekarz)
mieciutka, skrocona do tego rozwarcie na swobodnie 1 palec :-) lada dzien moge rodzic-szok :-)
jeju jakby porod mial byc w moim przypadku rownie bezbolesny to ja poprosze :-)

andzia już pisałam na lipcu, że ty nam chciałaś cichaczem na poród ruszyć, na szczęście lekarz cie zdemaskował:-)
ja też mam wiecej upłaów, wkładki zmieniam kilka razy dziennie! mam nadzieje że to nie wody...

reklama
Andziaa jeszcze raz gratuluję - może jak się powtórzę to się zarażę:-) u mnie cisza:zawstydzona/y: nic się nie dzieje oprócz standardowo bolących pleców:baffled: co do terminów z usg to ja miałam na wczoraj termin z ostatniego usg, ale z dwóch pierwszych wychodził 20 lipca i tego mam się trzymać:sorry2:

Do góry