Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

W kazdym badz razie dalo sie wyczuc i jak sobie tak pomysle,ze te przy porodzie beda sto razy mocniejsze i dluzsze to mi ciarki przechodza
Palce od dobrego miesiaca mi puchną, obrączka, która była 1,5 numeru za duża teraz już w żaden sposób z palca zejsć nie chce, dłonie mi drętwieją, a dziś rano nie byłam w stanie rozprostować palców:-( Jak widać rozpisałam je trochę no i mam przez weekend pracę więc muszę je zmusić do działania, ale uczucie dziwaczne......jakby ktoś mi grabie zamiast dłoni przymocował
I co gorsza jest spora szansa, że tym tyłkiem do wyjścia już zostanie....akurat teraz, jak zaczęłam się oswajać z myślą o porodzie naturalnym.. no a poza tym szyjka dalej wisi na granicy normy, więc od dziśiejszej nocy przez tydzień końska dawka Fenoterolu - sądząc po objawach ubocznych wypisanych w ulotce, tego zdrowy człowiek nie jest w stanie przeżyć
No nic pożyjemy, zobaczymy..generalnie i tak najważniejsze jest, że Młoda w przeciwieństwie do mamusi ma się świetnie;-)