survivor26
Mamy lipcowe'08
Ja biorę Aspargin - magnez z potasem i w sumie tych skurczy miałam raptem kilka, aczkolwiek też bardzo uważam, bo wystarczy zbyt mocno się przeciągnąć:/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bedziemy tylko my i nasz synek.Ewentualnie kolezanka,ale to nie to samo,co najblizsza rodzina.Mam nadzieje,ze moj Krzysiek wytrzyma psychicznie z dwoma ryczacymi osobnikami jak zajdzie taka sytuacja,no chyba,ze sie sam poryczy do kompletu.
jak już pisałam w momencie narodzin mojej Dzidzi nie będzie ze mną ani mojego Męża ani Mamy
gdyż wyjeżdżają zagranice
zostanę na pastwę sióstr, Taty oraz Teściów
nie wiem jak sobie poradzę bo strasznie jestem zżyta z Mamą i głownie jej będzie mi najwięcej brakować
Mąż boi się szpitala jak ognia, tak więc pewnie zjawiłby się u mnie dopiero przy wypisie
jednak też będzie bez niego ciężko
nastawiam się już teraz, że muszę być twarda bo w końcu czekam na Dzidzię z niecierpliwością, ale jak to wyjdzie w praktyce to nie wiem

. Tylko ciągle słyszę, spokojnie, zdążymy, jeszcze prawie 2 miesiące. Bla, bla, bla. Wnerwia mnie to.