post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
JuliaK A co to jest maść końska???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Niewygodnie mi w kazdej pozycji,bo co chwile biodra mi dretwieja,raz zimno,raz goraco,nie moge oddychac i mnie wszystko boli.Co godzine latam do kibla,a brzuch mam taki twardy i na dodatek straszny ucisk czuje na szyjke,ze co noc wydaje mi sie,ze juz bede rodzic.Raz mam skurcze przepowiadajace,a raz mnie boli pod mostkiem.Do tego maly sie wierci i za kazdym razem ma czkawke.A z ta czkawka,to jest to dla mnie tak denerwujace,jakbym ja sama miala i nie wspomne o zgadze
Wiec po takiej ciezkiej nocy ja sie nie dziwie,ze w dzien padam na pysk,ale jak sie w dzien wyspie,to pozniej w nocy gorzej.I tak w kolo Macieju
Pozdrawiam serdecznie:-)
ja generalnie najchętniej bym się w ogóle nóg pozbyła, bo bolą na wszystkie sposoby, do tego puchną i jeszcze ten nerwoból - no a nocne wstawanie już praktycznie co godzinę, bo albo toaleta albo biodra, a najczęsciej oba naraz.......ja się tylko modlę, żeby to po ciąży nie zostało, ale podobno mija.