reklama

Objawy i dolegliwosci

O rany chyba sie wszystkie szaleju najadlysmy ::) ja tez latam jak glupia a dzisiaj zafundowalam sobie robienie zakupow w hipermarkecie :P Wlasnie polezalam pol godzinki i wzielam nospe bo zdycham.Zaraz ide sie polozyc znowu.
A Ty Wiolu lez i odpoczywaj a jutro wpadnij tylko dac znac co z Toba i spowrotem do wyrka ;) :-*

reklama
No ja właśnie zaczynam latać do kibelka mam nadzieję że to po mleku bo coś jakoś dziwnie się poczułam Niunia to mi chyba za moment przez brzuch wyjdzie tak się strasznie kręci. ::)Teraz to co chwilkę będziemy pisały że nam cos dolega :)

ale jestescie mroweczki-pracowniczki :) ja tam mam lenia i sie STRASZNIE opieprzam ( i jem .......) .
Straszny mam balagan , az wstyd !

Dzis mnie cale szczescie nie swedzi . Nie wiem co mi wczoraj bylo !

Olu - depresja minela . Staram sie koncentrowac na pozytywnych rzeczach ;) Dzieki :)

A ja święto -nie święto to sprzątam, poza tym chciałabym żeby był porządek na glanc jak mężuś wróci a jutro ide do niego do domu i pilnuję malarza a w sobotę mam egzamin w szkole i nie zdążę nic zrobić jak dziś nie zrobie ...Tym samym dziś nie leniuchuję bo porządek musi być ! nię będę siedzieć jak pies na własnych smieciach...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry