reklama

Objawy i dolegliwosci

Dziewczynki mam zapytanko do Was . otóż dwa tygodniu po porodzie(jesli urodzi sie z terminie) mam weselicho w rodzinie .Czy myslicie ze dam rade pojsc ze jest taka mozliwość? Czy to nie będzie raczej na ten czas mozliwe. Pytam TE ktore już mają jakies doswiadczenie z niemowlakami. Bo trzeba dac odpowiedz czy sie bedzie czy nie bedzie...

reklama
Upssss.......dziewczynki,chyba odszedł mi czop śluzowy :o to znacZy jego część...nie wiem dokładnie,nie był podbarwiony krwią ale taki dziwny,zbity śluz w kremowym kolorze,,,sorry za szczegóły ale niepokoję się....to może być TO?????????

oooooooooooooo..........!!!!!!!!! Oluuuuuuu wow , nieźle tylko nie stresuj się odrazu bo dziś czytałam ze czop odchodzi nawet do 3 tyg przed porodem więc spokojnie.

Wiolu ciesze sie ,ze juz sie lepiej czujesz ;D
Olu to faktycznie jeszcze chyba nie czas na porod ale :o Matko powoli cos sie zaczyna z nami dziac.Mnie w nocy dzisiaj jakos dziwnie brzuch bolal ale naszczescie rano przeszlo ::)

Kurczę ja naprawdę miałam inne tamte porody i nawet czop mi nie odszedł ,ani wody ,tylko były mocne skurcze .także naprawdę nie umiem doradzić .Pęcherz płodowy został przebijany w szpitalu

reklama
Od wczoraj dziwnie się czuję,myślę,że duży wpływ na to co się ze mną dzieje miały moje kontakty z mężem wczoraj ;) Chyba w moim przypadku przyspieszanie porodu metodą naturalną jest jak najbardziej skuteczne...chyba się wsztrymamy jednak ze 2 tygodnie bo może się to skończyć zaraz jazdą na porodówkę...a ja jeszcze trochę rzeczy musze załatwić,więc Oliwierku,POCZEKAJ jeszcze troszkę! ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry