reklama

Objawy i dolegliwosci

O WŁAŚNIE-MIAŁAM DZIŚ TAK SAMO JAK oLA-TAKI DZIWNY, GALARETKOWATY ŚLUZ-MOŻE FAKTYCZNIE ODCHODZI PO KAWAŁKU ten czop sluzowy, kurczę..... lepiej niech jeszcze bobasek posiedzi przynajmniej do 22 czerwca żeby był raczkiem jak mama i tata

reklama
dzis przed godzina mialam okropne bóle ...:-( najpierw zaczęło mnie ciagnąć w podbrzuszu w dół pozniej doszły bóle na srodku brzucha były bradzo bolące, a na koniec doszedł ból w miednicy lewa połowa :-(( wziełam 2 nospy ból z boku cały czas czuje reszta przeszła ale nie po całośći tylko pobolewa troche , juz zastanawialam sie nad szpitalem , sama nie wiem moze sie przemeczam bo prasowalam a wczesniej szorowalam w lazience...ale tego bólu po srodku brzucha to nie znalam...

Myśle że to z przepracowania połóż się teraz i odpocznij jak Ci nie przejdzie to wtedy zgłoś się do szpitala ale wydaje mi się że nie będzie takij potrzeby bo za moment Ci przejdzie

Połóż się i nic już nie rób ,od rana coś robiłaś i są teraz efekty ,poisy to naprawdę już nie są żarty .Powinnaś dostać od nas po tyłku ,męża nie ma a ty świrujesz

I jeszcze w BOŻE CIAŁO ;D :laugh: na sprzątanie jeszcze znajdziesz czas ,bo wiadomo że musi być czysto ale musisz to sobie rozkładać na parę dni .Ja też przyświrowałam i zaraz były tego efekty ,aż mi sięoberwało od mojego męża

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry