reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

No to ja wam troche pomarudze 8) Od paru dni bola mnie strasznie kosci w dloniach i stopach.Nie sa wcale mocno spuchniete tylko bola jak zginam palce.Najgorzej jest w nocy bo oprocz bolu dochodzi straszne dretwienie dloni.Wystarczy polezec na boku pol godzinki i cala dlon dretwieje i boli,musze sie przewrocic na drugi bok i zaraz z druga robi sie to samo :p

reklama
::) Oj biedna Ty.To jest okropne , w dzien az tak sie tym nie przejmuje ale w nocy jest strasznie uciazliwe :( podobno to jakis ucisk na kregoslup co w naszym stanie akurat jest logiczne ;)

Mnie po wczorajszym plewieniu trochę strzykało w szyjce i całą noc brzuch twardniał brzuch jak kamień ale nic więcej nie ruszyło ,więc sądze że urodzę w terminie ,20 lipca według drugiego usg ,lub co jest bardzo prawdopodobne 25 według pierwszego usg .Wszystkiego mogę się spodziewać .Dziś zadzwoniłam do przyjaciólki ,z którą przegadałam z chyba 1,5 godziny i mówię że wszyscy mnie zostawiają na wakacje i okazało się że ona też urlopuje od 8 sierpnia :laugh: :laugh: :laugh:.Jeszcze się uśmiałyśmy że pewnie przeniosę na sierpień jak mąż będzie wyjeżdżał na wakacje z dziećmi .Będe mieć wtedy ogólny luz ;D ;D :laugh: :laugh:

Mnie drętwieją raczej nogi niż dłonie, okropne prawda.
No i mnie chyba też zawodzi intuicja bo jak całą ciążę miałam problemy ze skurczami i byłam święcie przekonana, że urodzę sporo wcześniej to tak na koniec skurcze znikły ( mimo, że odstawiłam tabletki- wszystkie) i pewnie urodzę po terminie :mad:

Aneczka - ja mam to samo, stopy i dlonie jak u slonia, szczegolnie dokucza w nocy...pisze jedna reka:) w dodatku mam problemy od dawna ze stawami zuchwy, ktore teraz mi tez spuchly i strasznie ciezko mi oddychac a w gardle drapie niesamowicie. W koncu chyba kupie to wapno, jak mowila wioletka, choc pytalam juz dwoch lekarzy i mowia ze to nic na stawy nie pomoze (????)

reklama
Ja już na nic nie licze.Tak bardzo chciałam jechać z domu do porodu ale w czwartek ide do szpitala więc napewno nie zdąże.Trudno bede rodzić z innymi babami.Njgorsze jest zawsze jak trafisz na sale na której są same "mruki".Jak byłam 2 razy to miałam super babki z którymi mam do teraz kontakt.Ale widziałam że na innych salach mają samych snobów ::)

Do góry