reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

;DNo niezle Elipsiku:):)
...ja mialam noc raczej z tych ciezszych...bardzo mnie meczylo...mialam mocne skurcze...dokladnie co 7 minut...tak okolo 3 ciej w nocy...ustaly..i moglam zasnac...obudzil mnie bol brzucha..i od razu biegunka i na kibelek...a teraz znowu cisza...mam juz dosc...:(

reklama
a mnie nie brzuch tylko zęby bolą :( wczoraj ortodontka zamiast zmienić mi tylko łańcuszek, na nowo zadrutowała mi cały dół, musze znów kanapki w wagoniki kroić :|

Kaaala,a mnie zaczął po porodzie się ząb mądrośc kluć od nowa ;) w dodatku psuje się już skubany! Wyrwiząbku witaj juz niedługo! ;)
ewan,teraz z karmieniem nie mam juz problemów,cycki sie przyzwyczaiły a mój mały laktatorek ładnie ściąga pokarm,także mogę się obyć w ciągu dnia bez Aventu ;D

Już drugi dzień schodzi mi obficie śluz a dziś doszedł ból brzucha ,więc chyba mój organizm już przygotowuje się tak naprawdę do tego wielkiego dnia ,a więc czekamdo 25 lipca imam nadzieje że wtedy będe już tulić maleństwo ;D ;D

Wiolu jakby nie patrzeć to juz naprawdę niedługo  :) ja to się boję żeby mnie w szpitalu do terminu nie trzymali  ::) bo chyba zeświruje  :laugh:

Na pewno nie będa cie trzymać ,jak już jesteś umówiona na termin to raczej wątpie żeby ci przełożyli ,bo przecież musisz mieć anestozjologa a oni raczej w tych czasach nie zawsze są pod ręką ..Mnie cały czas boli brzuch ,więc może to jakoś się rozkręci do 25 lipca ;D

jakby mi powiedzial że potnie w poniedzialek to bym chyba chętniej jechała  :) a tak to kurcze niewyobrażam sobie siedzieć i czekać..i tęsknić  ::) Wiolu..Ciebie to w każdej chwili może złapać  ;D

Czuje w moczu że nie tak w każdej chwili ;D ;D :laugh: :laugh:.Od wczoraj mnie głowa boli ,chyba przez to że się trochę ochłodziło i teraz organizm musi się przestawić ,ale najlepiej byłoby teraz rodzić bo niema takiego gorąca

reklama
Do góry