reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

W nocy myślałam właśnie że będzie duchota jak zwykle a tu niespodzianka ,było zimno i zamykałam prawie wszystkie okna ,bo córze przetrzepało skóre a uparła się spać pod cienkim kocem ;D

reklama
u nas było tak zimno nad ranem , że cienka kołdra była za zimna, trzeba było dorzucic kocyk, chyba się do upałów sie przyzwyczailiśmy, że teraz 20 stopni to zimno :)

chyba tak Ewan - ja po wczorajszej nocy dostałam kataru - tez cienka kołdra nie wystarczyła :D :D :D

mój maz śpi pod kąłderka za to ja od tygodnia tylko w koszuli, i budze sie zawsze zgrzana, a przed ciążą to byłam takii zmarźlaczek :)

Ja dzisiejszej nocy też spałam pod kołdrą ,te ostatnie dwie nocki były naprawdę zimne .

Boże ,kręci mnie i kręci i wykręcić nie może .Cały czas kłuje w szyjce ,w nocy budził mnie ból brzucha i krzyża i dotej pory mam delikatne skurcze .Rano były troszkę mocniejsze ale potem przeszły znów w słabiutkie i nie regularne ,czyli bez zmian choć to jest męczące .

Dzis znow mielismy "poligon" do 4 rano - od 0:45 mialam skurcze co 5 minut, przez godzine, połtorej - no to juz prawie zaczelam sie do szpitala szykowac.... ale potem zaczelam chodzic po chaluie to nagle 20 minut przerwy i znowu...
Najlepsze bylo jak o 2 w nocy zaczelismy z Piotrekim robic sobie manicuire - bo mi szybko pazury odrosły i mialam to zrobic dzisiaj, a on - w sumie nie wiem dlaczego ale tez obcinał :D
No i tak mnie bolało i w krzyzu tez strasznie... ale jednoczesnie czulam flaczki.. jakby mi sie po prostu chcialo do wc ;) to mysle nie jade do szptala, bo jak sie okaze ze mi sie po prostu teges.. to mnie wysmieją... poszlam do kibelka ale bałam sie mocno "stękać" - chociaz mama prawie mnie wysmiala, jak jej powiedzialam ze nagle poczuje glowke miedzy nogami - a dzis czytam ze to jednak mozliwe .....
W kazdym razie o 4 rano polozylam sie z powortem i zasnelam... dzis mnie tylko kosc lonowa napierdziela i tyle...

ELPISKU pewnie dziś któras znowu wyląduje w szpitalu :laugh: :laugh: :laugh:A my tylko odczuwamy ,jak zwykle nadejście maluszka

OLEŃKO ,my z ELPIS  jesteśmy chyba teraz najbardziej stekającymi babami na świecie :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry