reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Objawy i dolegliwosci

WITAM KOBIETKI!! Właśnie wróciłem od Olci ze szpitala. Moja żonka złapała dziś dołka, bo po rozmowie z lekarzem rano nie miała powodu do radości :( :( :( :( :(Dał Jej wizytówkę do jakiejś firmy w Zielonej Górze, żeby zadzwoniła i zamówiła sobie ten krążek, kosztuje on około 150zł, ale to nieważne, powiedział że jak przyślą ten krążek to go Jej założy a do tego czasu musi poleżeć jeszcze w szpitalu :( :( :( :( :( więc kiedy to usłyszałem to skontaktowałem się z tym lekarzem (nasz ginekolog) i załatwiłem, że jutro rano weźmie krążek ze swojego prywatnego gabinetu i go założy a jak przyślą nam ten zamówiony to mu go po prostu oddam i tym sposobem załatwiłem, że moje Skarby jutro o 11.00 wracają do domku ;D ;D ;D ;D ;D ... no i tym sposobem również moja Olcia jest w lepszym nastroju ;D ;D ;D ;D ;D a ja odetchnąłem z ulgą, bo nie lubię być bez Nich w domku. POZDRAWIAM WSZYSTKIE LIPCOWE BRZUCHATKI... BUZIACZKI :)

reklama
Tak to jest właśnie z naszą służbą zdrowia :mad: Samo leżenie w szpitalu jest stresujące, a tu jeszcze... Darku dobrze, że załatwiłeś i jutro Ola będzie już w domku...

Masz rację... leżenie w szpitalu nie dość że stresuje, to jeszcze ta atmosfera "chorobowa" powoduje, że człowiek psychicznie się bardzo męczy i czuje się jeszcze bardziej chory niż jest naprawdę... ale dobrze że są jeszcze lekarze, którzy są jednocześnie ludźmi i da się z nimi coś załatwić ... pozdrowienia od Olci dla wszystkich LIPCÓWECZEK ;D

Dla mnie to makabra!!! Nie dosc ze czlowiek placi jakies skladki ubezpieczeniowe to jeszcze musi sam sobie kupowac takie rzeczy!!! Skandal!!! A jak by kogos nie bylo na to stac??? A nie wiadomo ile jeszcze mozna czekac az ten krazek przysla??!! Mi sie to w glowie nie miesci!!! Sie nie ma co dziwic ze Ola sie zdolowala!!! Na szczescie ma ciebie Darku i mozemy ci tylko podziekowac, ze w tenm sposob wybroniles Ole od dalszego stresu!!!
Czekamy na was jutro!!!

A to Polska własnie!
Pomijając wszystko, to mogłi już Tobie Darku bezpsredni dać ta wizytówke i "kazać" załatwiać krążek, a nie tą biedną Olę jeszcze dołować. No jak pojdę na porodówkę i każą mi najpierw np. fotel porodowy dla siebie załatwiać, to nie odpowiadam za siebie...

Dzięki Kreciku za słowa otuchy :) nie mogłem postąpić inaczej, bo nie mogę dłużej patrzeć na to jak moje Skarby są smutne :mad: a co do zakładania tego krążka to podobno nie boli, ale dopiero jutro Ola napisze Wam jak jest naprawdę, po założeniu tego "gadżetu" po 2-3 godzinkach wypuszczaję do domku, więc podejrzewam, że nie jest to jakaś strasznie inwazyjna metoda... oby!! A co do zapłaty za krążek, to fakt że powinno to być refundowane przez NFZ, ale najważniejsze, ale najważniejsze, że wogóle coś takiego jest i jeśli ma naprawdę pomóc to cena nie gra roli, ale polską służbę zdrowia to bym na księżyc wysłał łącznie rządem i kaczorami. ;D

HE HE :D :D :D To z tym fotelem to dobre było Elpis :D :laugh: no jak Ola pójdzie na porodówkę to ja już obiecuję tym wszystkim lekarzykom kogucikom i paniom "pigułom" - tzn położnym, że będzie to najcięższy poród w ich życiu, ponieważ będą chodzić jak w zegareczku, już ja o to zadbam, a niech któraś raz podniesie głos albo coś w tym stylu to ja już zadbam o to żeby wyszła stamtąd nauczona ogłady ;D nie odpuszczę napewno!!

... a Olcia już się uspokoiła jak powiedziałem Jej, że jutro wyjdzie i aż biedactwo usnęło jak emocje opadły i śpi już chyba ponad 2 godzinki ;D ;D

reklama
a ja byłam dziś na wizycie kontrolnej i jest lepiej !!!!!!!!!! 8) 8)
całe szczęście bo gin mi mówiła że już ma dla mnie krążek przygotowany uff ale i tak
muszę się oszczędzać

Do góry