reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

Ano, ja ostatnio do koscioła chodzę z pol godziny wczesniej, zeby w ogole gdzies usiasc :)
To nasze pierwsze swieta po slubie i myslalam, ze je jakos fajnie spedzimy a tu dupa! Bo Piotrkowi wlepili sluzbe na 24h od niedzieli rano :(, wiec raniutko zawiezie mnie do moich rodzicow i u nich zostane do poniedzialku rano - wtedy mnie Piotrus zabierze do domu, ale bedzie musial sie polozyc spac, bo znow od wieczora ma nocke. Ludzi brakuje u nich czy co? Powiedzialam ze za to ma sobie wywalczyc dlugi majowy weekend - nie zapeszając chyba sie udało.

reklama
A co do kataru to pije herbate z malinami, miodem i innymi cudami. Najgorsze, ze od herbaty z cytryna mam straszna zgage... A maloox juz mi zbrzydł - juz mi "skrzypi" w zebach jak go pije, wiec jest niezle ;)

Część cioteczki.

Roznosi mnie od tego leżenia, nie lubię tak bezczynnie leżeć, ale jak trzeba to trzeba. Po tym nowym lekarstwie na rozkurcz tak jak mnie pan dr ostrzegał, jest i kołatanie serca i strasznie mi się ręce trzęsą, aż mi się źle na klawiaturze pisze (jak jakaś stara babcia)  :( . A co do świąt to też je uwielbiam a tego roku niestety z nich kompletne nici  :( , nawet nie mogę iść świecić  :( . Ale cóż synuś jest najważniejszy, muszę zrobić wszystko żeby posiedział z brzuszku jak najdłużej.

Pewnie, ze tak megi78! Teraz nasz system wartosci wyglada zupełnie inaczej :) Dzidziusie sa najważniejsze!!! Trzymajcie sie ciepło!

Właśnie tak absolutne przewartościowanie.
No i dziękujemy za wszystkie słowa otuchy.
Mocno Was wszystkie pozdrawiamy. :) i idziemy poleżec.

Hej kochane :-* tak sobie czytam i dumam czy to co mam to tez twardnienie brzuszka czy jakies skurcze czy co? Zdarza mi sie ze dwa razy dziennie , ze robi mi sie taki napiety brzuszek ale tylko na srodku tak jakby dzidzia sie plecami pchala i przechodzi zaraz nawet minuty to nie trwa ??? juz sama nie wiem czy to to twardnienie czy to synek ::)

Aneczko to co i ty to i ja mam! To nie jest to twardnienie co miala Ola! To nasze jest normalne i ma zwiazek z ruchami dzidziusiow! Nie martw sie i nie wyszukuj sobie dolegliwosci! Juz raz bylas w szpitalu, mysle ze w zupelnosci do porodu wystarczy!!!

A ty Megii jak masz lezec to lez! A jajka swiecic pojdzie maz za ciebie! Swieta szybko zleca, wiec nie wyszukuj sobie roboty! Odpoczywaj bo inaczej dzidzia ci za szybko ucieknie!
Z tego co czytalam to jeszcze Kaja25 ma takie problemy! Niedobrze, niedobrze!!!

reklama
Do góry