Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A opowiem Wam jak dzisiaj dzwonilam do przychodni umowic sie na usg. Mam zrobic miedzy 30 a 32 tyg - czyli jak wiekszosc z nas. No i u mnie wypada do za 2 tyg najwczesniej. Zadzwonilam dzisiaj - a kobita do mnie - mamy wolne terminy dopiero na sierpien ))) Dobre co? Nasza polska sluzba zdrowia jest powalajaca Na szczescie gdzies mnie tam wcisnie po 3 maja - bo jak powiedzialam ze pracuje w szpitalu to starala sie mi pomóc. Ale ja mimo wszystko i tak chce isc znowu prywatnie tam gdzie byłam ostatnio - bo to i wiecej powie, bedzie milo i nawet filmik nagra. Kit ze 100 zl, trzeba bezdie znowu babcie sponsorki namówić )
Gdzie tam odypiałam ja jestem od 6 na nogach ) Rano po badaniu bylismy na spacerku, po obiedzie na spacerku, potem odprowadzilam Piotrka na tramwaj i dopiero usiadlłam na tyłku
tylko że ja z tego nagminnie korzystam,moi rodzice to moi wybawcy,mąż przeciez nie pracuje...nie chcę ich naciągać jeszcze na to ,zbieraja na wesele poza tym mają remont zacząć w domku no i sfinansować wózek...chyba bym sumienia nie miała!