Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wiola,to masz całkowicie przestać pracować w domu i ogrodzie! Ciotka Ola Ci dobrze radzi - bo ja im więcej sobie dam luzu i zacznę coś robić to zaraz witajcie skurcze...s...czysyny
dziękuje dziewczątka ,przespałam się trochę przed przyjściem dzieci do domu i troszkę lepiej się czuje ale ciagle mam tą huśtawkę nastrojów z przewagą do płaczu..Obiecuje że do ogródka już nic nie pójdę robić ,gorzej ze sprzątaniem bo muszę codziennie córze myć podłogę w pokoju ponieważ teraz przytym zapyleniu pśka i kicha na okrągło
Wiolu wrzuć na luz odpoczywaj w każdej wolnej chwili dopóki mozesz bo później po porodzie nie będzie na to czasu.Dbaj o siebie a do ogródka wychodź tylko odpoczywać żadnej pracy
Coś mnie dzisiaj skurcze łapią mam nadzieję że to tylko macica ćwiczonka sobie robi zaczynam się denerwować tym
Dopiero przecież co byłam na wizycie i było wszystko oki.Hm zobaczymy może przejdzie.
Dziewczynki a moze faktycznie za duzo sie ruszacie i pracujecie ze was tak czesto te skurcze lapia? Ja nie mam czegos takiego, owszem 2 razy w ciagu dnia i tyle! I nie jest to tak bolesne! Uwazajcie na siebie!!!
Nie wiem czy to przez pogodę ale cos mi dziś na nogi padło i bardzo trudno mi się chodzi! A podnieść się z fotela czy z kanapy to wyczyn olimpijski normalnie :laugh:
Faktycznie skurcze staja sie coraz bardziej odczuwalne..a nawet czasem dosc bolesne...dzisiaj mialam maraton skurczowy....przez ten moj mega spacer...ale juz chyba wszystko w porrządku...Mam tez do was takie pytanie...Mój mały ma często czkawki...takie naprawde porządne...widac golym okiem jak brzuch podskakuje...zastanawiam sie czy to normalne..nawet kilka razy dziennie...moze robie cos nie tak????