reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

A mnie znowu zaczęło chyba straszyć .Cały czas mam skurcze ,może to odczuwam poród ELPISKA ? ;D ;D. Są silniejsze ,ale wszystko okaże się pewnie do jutra .a brzuch mam napięty do granic możliwości ,mamnadzieje że to jest TO ......NADZIEJA MATKĄ GŁUPICH ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
no to trzymam kciuki wioletko, i zdawaj raporty jak to sie tam u Ciebie posuwa, może jak sobie poczytam to i mnie cos weżmie
PS. wlsnie umyłam okna, ale jak na razie cisza :)

ja tez trzymam kciuki wiolu, u mnie cisza. Nic nie dziala ani sprzatanie, ani spacer ani sex, zadnych bolow, pobolewan, klucia czy biegunki :-[

Dziewczynki ,już tyle razy mnie straszyło że podchodzę do tego z przymrużeniem oka ,a mąż właśnie się śmiał ze mnie i mówił że dziś nic z tego nie będzie .Może i ma racje ,bo on też nastawił sie na 24 lipca

Wkurzyłam się dziś już na maxa i zadzwoniłam do gina ,umówiłam się z nim na jutro ,niech mnie zbada i kurcze w końcu powie co jest grane i ile mnie jeszcze będzie straszyć .Także wizytę mam umówioną i bede wiedzieć na czym stoję ,czy w ogóle jakieś choć małe rozwarcie jest i czy szyjka już się przygotowała do porodu czy też nadal jest twarda

ja sobie zaplanowałam że pójde do szpitala sprawdzić co i jak 2 dni po terminie, czyli jak do piatku sie nic nie zmieni to pojade na badanie

A ja mam jutro termin, a jak nic sie nie ruszy to wizyte u gina mam na poniedzialek. Niech obejrzy łożysko na usg bo juz w zeszły poniedziałek było dojrzałe z drobnymi pojedynczymi zwapnieniami.... I albo mnie położy na patologii, albo jak bedzie ok to bede czekac do ustalonego ostatecznego terminu wywołania : 31 lipca. W sumie to nie wiem co bym wolała....

Wiola, a nie czujesz czasem mojego porodu ? ;)

a ja juz 3 dni po i nastepna wizyte mam dopiero w przyszly wtorek. Musze stwierdzic ze polscy lekarze bardziej interwenjuja w tych sprawach niz dunscy, bo w np. w Danii od poczatku ciazy nie mialam zadnego badania ginekologicznego, tylko dopiero w pl, w 35 tyg. :)

reklama
Bardzo śmieszne :laugh: :laugh: :laugh: hi hi hi , DYZIU dziś czuje się bardzo dobrze ,mały świruje ,nie mam żadnych skurczy ,tylko jakię tam kłucia w szyjce ale to norma .I pewnie będzie znowu kilka dni spokoju .Dlatego idę jutro do gina ,niech decyduje co dalej czy mam czekać ,czy też zauważy coś co zadecyduje o pójściu do szpitala

ANNAGRO to rzeczywiście tutaj to dbają o takie rzeczy bo jednak boją się o łożysko ,czy czasami się nie odkleja .Ja miałam badanie co drugą wizytę a USG nakażdej wizycie

Do góry