reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
W Jenni przypadku to jeszcze za szybko jak skonczy roczek to zobacze jak to bedzie kazde dziecko ma swoj czas na nocnik
Jacqueline - siusiala do wiaderka takiego do piasku (wpadala identycznie jak Jenni do nocnika i siedziala na dnie)
Chris - niechcial siusiac do nocnika to mu kupilam drabinke z mala deska i sie tam uczyl
A Jenni to sie zobaczy
A agusi chyba ktos na occisk nadepnol
Jacqueline - siusiala do wiaderka takiego do piasku (wpadala identycznie jak Jenni do nocnika i siedziala na dnie)
Chris - niechcial siusiac do nocnika to mu kupilam drabinke z mala deska i sie tam uczyl
A Jenni to sie zobaczy

A agusi chyba ktos na occisk nadepnol
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
NO My juz od kilku dni siadamy na nocniczek i przewaznie sikamy tylko przed kąpielą w `lazience ;-)
Oska, na nocniczku siadamy od ok 3 tyg.
<nie pamietam dokladnie>
corcia bardzo zadowolona, robi czasem siusku i kupke obowiazkowo
zdarzylo sie kilka razy przez ten czas ze wyladowala w pampku, ale to z mojej winy bo nie slyszalam jak mala ''wola''

corcia bardzo zadowolona, robi czasem siusku i kupke obowiazkowo

zdarzylo sie kilka razy przez ten czas ze wyladowala w pampku, ale to z mojej winy bo nie slyszalam jak mala ''wola''

oska
Fanka BB :)
Dzięki Dziewczyny za wsparcie
dopiero teraz odkryłam wyszukiwarkę...ale konkretów to i tak nie ma na temat nocniczka, a nie mam czasu, by wczytywać się we wszystkie wątki..jeszcze raz dzięki i zachęcam innych rodziców do wpisów :-)
aaa..jestem w szoku że to już tak prędko się sadza na nocniczek
obiecuje wypróbować i dam znać jak to będzie z nami ;-)zapewne -tak jak piszecie-każde dziecko jest inne i to różnie jest 

aaa..jestem w szoku że to już tak prędko się sadza na nocniczek

reklama
Oliwkę chyba najprędzej zaczęłam sadzać z lutowych dzieci i prawie każda kupka od długiego czasu ląduje w nocniku i czasem siuśki. Ale zauważyłam, że Oli ostatnio mniej chętnie siedzi na nocniku, tzn jak już robi kupkę i że tak się wyrażę już kupa jest na zakrecie to robi, ale jak nie jest, to odrazu zmyka z nocnika i nie chce siedzieć. Nie zmuszam jej, zeby się nie zraziła.