Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Porażka i uwstecznienie,sika gdzie popadnie....
Na pytanie "chcesz siku""nieeee",potem idzie do pokoju i sika....
Posadzony,zrobi parę kropel ,a za 5 minut kałuża w pokoju.

a próbujesz go jakoś zmotywować do kontrolowania pecherza, ja Hubka nauczyłam metoda naklejkową
za każde siusiu zrobione do nocnika naklejka na tablicę specjalna naklejana, nawet jak popuscił ale zawołał i dokonczył na nocnik
poskutkowało, u Milenki Joasiek też
ale gratki dla tych co maja suche nocki!!:-)Rozalka daj Kubusiowi czas... moze załapie spowrotema próbujesz go jakoś zmotywować do kontrolowania pecherza, ja Hubka nauczyłam metoda naklejkową
za każde siusiu zrobione do nocnika naklejka na tablicę specjalna naklejana, nawet jak popuscił ale zawołał i dokonczył na nocnik
poskutkowało, u Milenki Joasiek też
u nas podczas snu pampers napompowany aż miłoale gratki dla tych co maja suche nocki!!:-)

Emilka wysika się wszędzie bez oporów![]()
na dworze to wszedzie ale juz do kazdej ubikacji to niebardzo
w CH nie wysika sie bo za duzo hałasu i za duzo ubikacji
a ostatnio bylismy w remontowanym mieszkaniu mojej cioci i sedes jeszcze nie wymieniony bo wiadomo robotnicy sa, i widze że siku mu sie chce niemiłosiernie, ale jak podniosłam klape i zobaczył, że brudno(kamień osady po gipsie, farbach , itp.) to mu sie odechciało na amen

A mianowicie blokuje się przed zrobieniem kupy na siedząco
Wstrzymuje, choć widzę że go ciśnie. Co z tego, że pół godziny siedzi i nakładka mu się już zdąży na pupie odcisnąć, jak nie chce jej wycisnąć, po czym schodzi i ucieka gdzieś w kąt, żeby zrobić na stojąco
Brak mi już pomysłów
Czekam już 4 miesiąc, myślicie że potrzebuje więcej czasu? Czy mam go jakoś inaczej nakłonić
Tylko jak