reklama

Od kiedy na nocnik?

reklama
Jak konrad siedzie na nocniku,to musze uwazac,zeby siurka nie mial na zewnatrz:baffled:,dziewcyznki maja z tym lepiej:tak:.

No i dlatego wymieniłam nocnik na inny.Miałam taki profilowany,a kupiłam zwykły z IKEI (chyba 5 zł.)i raczej nie ma juz problemu.
U nas siku i kupa jak posadzę na nocnik.Sam nie zawoła,czasem kupkę.

Jak konrad siedzie na nocniku,to musze uwazac,zeby siurka nie mial na zewnatrz:baffled:,dziewcyznki maja z tym lepiej:tak:.

ano, wczoraj się właśnie Hubkowi zdarzyło przez moja nieuwagę zrobić siku poza nocnik, ale miał radości:rofl2::baffled::-D
u nas raz woła raz nie woła, najczęściej jednak o kupke zawoła, siku go nie rusza:dry:czasem siada chętnie czasem bunt wielki, zależy od widzimisie:dry:

...dzieci to potrafią się szybko zrazić :sorry2:

To prawda:sorry2:

u nas raz woła raz nie woła, najczęściej jednak o kupke zawoła, siku go nie rusza:dry:czasem siada chętnie czasem bunt wielki, zależy od widzimisie:dry:

U nas to samo:dry: Chociaż w porównaniu z tym co było dwa miesiące temu, to jest lepiej;-) Więc wszystko idzie w dobrym kierunku:tak:
A wpadki poza nocnik i nakładkę to już powoli obyczaj:rofl2::-D Ostatnio wannę osikał, bo chciał na stojąco do wanny nasiusiać przed kąpielą, ale jest jeszcze za mały:-p:sorry2:

Moja Wiki jest strasznie porządnicka i jak jej się zachce siku w wannie to się drze na nocnik i muszę ją wyciągać, za nic w świecie nie chce sikać do wody:tak::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry