Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to samo mam,musiałam go wczoraj kilka razy poprawiać,jakiś mały ten nocnikJak konrad siedzie na nocniku,to musze uwazac,zeby siurka nie mial na zewnatrz,dziewcyznki maja z tym lepiej
.

Jak konrad siedzie na nocniku,to musze uwazac,zeby siurka nie mial na zewnatrz,dziewcyznki maja z tym lepiej
.
Jak konrad siedzie na nocniku,to musze uwazac,zeby siurka nie mial na zewnatrz,dziewcyznki maja z tym lepiej
.

czasem siada chętnie czasem bunt wielki, zależy od widzimisie
...dzieci to potrafią się szybko zrazić![]()

u nas raz woła raz nie woła, najczęściej jednak o kupke zawoła, siku go nie ruszaczasem siada chętnie czasem bunt wielki, zależy od widzimisie
![]()
Chociaż w porównaniu z tym co było dwa miesiące temu, to jest lepiej;-) Więc wszystko idzie w dobrym kierunku

Ostatnio wannę osikał, bo chciał na stojąco do wanny nasiusiać przed kąpielą, ale jest jeszcze za mały

Moja Wiki jest strasznie porządnicka i jak jej się zachce siku w wannie to się drze na nocnik i muszę ją wyciągać, za nic w świecie nie chce sikać do wody![]()

u nas to samoMoja Wiki jest strasznie porządnicka i jak jej się zachce siku w wannie to się drze na nocnik i muszę ją wyciągać, za nic w świecie nie chce sikać do wody![]()