Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to samo mam,musiałam go wczoraj kilka razy poprawiać,jakiś mały ten nocnikJak konrad siedzie na nocniku,to musze uwazac,zeby siurka nie mial na zewnatrz,dziewcyznki maja z tym lepiej
.

Jak konrad siedzie na nocniku,to musze uwazac,zeby siurka nie mial na zewnatrz,dziewcyznki maja z tym lepiej
.
Jak konrad siedzie na nocniku,to musze uwazac,zeby siurka nie mial na zewnatrz,dziewcyznki maja z tym lepiej
.

czasem siada chętnie czasem bunt wielki, zależy od widzimisie
...dzieci to potrafią się szybko zrazić![]()

u nas raz woła raz nie woła, najczęściej jednak o kupke zawoła, siku go nie ruszaczasem siada chętnie czasem bunt wielki, zależy od widzimisie
![]()
Chociaż w porównaniu z tym co było dwa miesiące temu, to jest lepiej;-) Więc wszystko idzie w dobrym kierunku

Ostatnio wannę osikał, bo chciał na stojąco do wanny nasiusiać przed kąpielą, ale jest jeszcze za mały

Moja Wiki jest strasznie porządnicka i jak jej się zachce siku w wannie to się drze na nocnik i muszę ją wyciągać, za nic w świecie nie chce sikać do wody![]()

u nas to samoMoja Wiki jest strasznie porządnicka i jak jej się zachce siku w wannie to się drze na nocnik i muszę ją wyciągać, za nic w świecie nie chce sikać do wody![]()