reklama

Od kiedy na nocnik?

Jenni jest debesiarska:tak::-D.
Wiem Kasiu,ze u Misi wyjatkowo gładko to poszlo.
Jak Konrad mi przestanie sikac w pieluchy,to spróbuje mu calkiem zdjac pie;uche i kłasc chłonne podklady.Zobaczymy jednak jak to wyjdzie w praktyce;-):tak:.

reklama
Wczoraj popołudnie bez pieluchy - efekt: kupa i siku na nocnik:tak: potem dwa razy siku w majtki mimo, ze pytałam czy chce siusiu, ale sie zorientował, ze nieprzyjemne i nastepnym razem wołał "siusiu siusiu" i biegł do łazienki ale niestety popuszczał za kazdym razem (3 razy) i tak trzeba było przebierac, no ale przynajmniej wie, że trzeba wołać i biegnie na nocnik:tak: pierwszy krok za nami:-)
no i przynajmniej sprawdzone które spodnie dresowe jeszcze dobre a które za małe;-):-D:-D

Powodzenia rosmerta:tak: Ładny postęp już u Hubka:tak: Ja się za swojego za parę dni wezmę, dopóki drugi jeszcze sporo śpi i daje mi coś zrobić;-)

Gratki dla Hubercika !!!

A ja jestem zadowolona z Emilki bo jechaliśmy na dość długi spacerek i założyłam jej pieluchę bo jeszcze byliśmy załatwiać różne sprawy a Emilka w drodze powrotnej chciała siusiu i zrobiłam jak Kasiad pisała o Oliwce że powiedziałam że ma wytrzymać że zaraz będziemy w domku i zrobi na nocniczek i siedziała dalej spokojnie i usneła ja sobie pomyślałam że pewni już zrobiła w pieluszkę i ją śpiącą z auta zaniosłam do domu i spała 1,5 godziny i wstała zrobiła siusiu na nocnik a pieluszka sucha :szok::-D
GRATKI DLA WYTRZYMALEJ EMILKI:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry