Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na Jenni to nawet odglos spluczki w nocniku nic niedaje ewentualnie jak muzyczka leci to sobie tanczy na tym nocniczku i schodzi nic niezrobiacBrava dla Emilki zuch dziewczyna
Antosiek dostał wczoraj książeczkę z przyciskiem na sedesie i odgłosem spłukiwania wody,hheh co ma go niby nakłonić do robienia tam siusiu tzn do kibelka![]()

a my mamy jeszcze grający nocnik,ale on się z tego śmieje,że graNa Jenni to nawet odglos spluczki w nocniku nic niedaje ewentualnie jak muzyczka leci to sobie tanczy na tym nocniczku i schodzi nic niezrobiac![]()

Oliwce zdarzają się suche nocki, ale jednak zdecydowanie częściej są mokre. Ja się nie nastawiam na szybką rezygnację z nocnych pieluch, moja Paulina zaczęła w dzień wołać 2 tygodnie przed swoimi 2 urodzinami, a w nocy siusiała aż do 7 rż (no ale ona miała kłopoty z nerkami, refluks moczu z pęcherza do nerek i w efekcie wieczne zakażenia bakteryjne), Damian moczył pieluchy w czasie snu do 3 czy 4 rż (a w dzień zaczął wołać mając rok i 3 miesiące), a Patryk nocki miał mokre do 2 i pół roku (w dzień wołał mniej więcej tak jak Oliwka, może z miesiąc później).U mnie jak i Jacki jak i Chris majac 2,5 roku przestali kozystac z pampersow i w dzien i w nocyzobaczymy jak to bedzie z Jenni
Jak narazie to zrobila dzis kupe do wanny ale sie wystraszylaa poten zaczela sie smiac
![]()

:-d:-d:-d:-d:-d:-djak narazie to zrobila dzis kupe do wanny ale sie wystraszyla:-d a poten zaczela sie smiac![]()