reklama

Od kiedy na nocnik?

Gratulacje dla Zosieńki:-):tak::tak::tak:.
A my zaczeliśmy dzis chodzenie bez pieluchy(właściwie to Konrad;-)) .Nie podobalo mu sie juz samo chodzenie bez niej.Sikał jak najety:szok:.Doslownie co 15 minut.Zakladałam mu rajstopy,bo ładnie siku wsiąkało:sorry2:.Konrad jak zrobił siusiu narzekał cały czas "ała sisi":-D.Mi sie smiac chciało jak nie wiem.Nie chcial siadac na nocnik,brat mu nawet pokazał jak to sie robi do sedesu:-D.Kazde kolejne zmoczenie powodowało coraz większy płacz niestety:-(.
Przyszła pora drzemki i założyłam mu pieluche;-).Jeszcze dzis mu zdejme na troche:tak:.Biedaczek jest w szoku,bo na dobrą sprawę pierwszy raz tak dłużej był bez pieluchy:sorry2:.
Będziemy próbowac codziennie:tak:

reklama
Gratuluję wszystkim dzieciaczkom które już nauczyły się tej, jakże przydatnej umiejętności :tak:
U nas na razie nocnikowa klęska, choć już kiedyś mi się wydawało, że jesteśmy blisko... Milenka ani myśli wołać siusiu czy kupkę :no:
Joasiek Zosia tydzien przed zanim sie nauczyła sikac na nocnik jakby sie cofneła do roczniaka, kupka i siku szlo w rajstopki, spodnie itp przebierałam ją chyba za kazdm razem (5 razy na dzien zmieniałam jej ubranie) w ogole nie wołała az pewnego dnia zawołała i tak juz zostalo:tak: ale ten tydzien był koszmarem, na dodatek ona i ja byłysmy chore

My również gratulujemy tym, którzy już bardzo ładnie sobie radzą:tak:

Czy mi się wydaje czy więcej Dziewczynek szybciej załapało;-):confused: No chyba, że pominęłam jakiegoś lutowego Chłopca, który już tak ładnie potrafi wołać i śpi w nocy bez pieluszki:sorry2::rofl2:

my również gratulujemy i ...zazdrościmy.u nas nic do przodu się nie posuwa,Ala nie chce wołac i koniec.chodzi oczywiście w bawełnianych majteczkach i woła dopiero,jak juz zrobi;(.no cóż ,chyba jeszvze nie nadszedł jej czas

u nas z nocnikiem też klapa..już zaczęłam pilnować sam Filipa po gadzinach pracy...ale niestety sie rozchorowaliśmy i nauka poszła w las

Gosia,jak fajnie:-D:tak:.
Konrad tak sie ostatnio przestraszył mokrych majtek,ze nie pozwala mi zdjąc pieluchy.Poczekam kilka dni:tak:.

reklama
Konrad tak sie ostatnio przestraszył mokrych majtek,ze nie pozwala mi zdjąc pieluchy.

Mądry Kondzio;-):-D

Emilka dziś do sklepu poszła bez pieluszki potem jechaliśmy autem do T i w jedną i drugą stronę też bez pieluszki byla :tak:

ale ze sklepu jak wracałyśmy to do mnie mówi "mama siusiu" i biegiem do domu :-D

Gratulacje:tak: Super już sobie radzi Emilka:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry