Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
JA TEZ TAK CHCEdzięki się cieszębo pieluszkę tylko na noc jej zakładam i do drzemki
w końcu![]()
Jenni przyjdzie i powie ale jak juze jest zalatwiona
JA TEZ TAK CHCEJenni przyjdzie i powie ale jak juze jest zalatwiona
![]()

Wolfia bo te pieluszki raczej nie są do tego by dziecko oduczyło się siusiać w pielucheale mają pomóc w tym by można było szybko ściągnąć i podciągnąć jak dziecko zawoła czy zrobi siusiu ;-)
Oprócz tego, że różnią się kolorem to i różnią się wkładką w środku, ze względu na inny sposób siusiania między chłopcami a dziewczynkami;-)wczoraj zero wpadek :-)dziś 2 ,jedna jak spała (babcia zapomniała założyć pampersa) a druga jak się zapatrzyła na bajkę
ale i tak super bo sama idzie załatwić swoje potrzeby![]()
A pamiętam jak pisałaś, że u Was totalne zero w tym temacie, a tu proszę jaki postęp
wczoraj zero wpadek :-)dziś 2 ,jedna jak spała (babcia zapomniała założyć pampersa) a druga jak się zapatrzyła na bajkę
ale i tak super bo sama idzie załatwić swoje potrzeby![]()
.Ja nie cwiczyłam z Kondziem,bo jest przeziebiony i kupy byly luzniejsze
.Zobacze jak jutro,bo juz bym chciała zaczac nauke
.zobaczymy jak będzie dalej ;-)

Powodzenia:-)
nie wiem, jak myslicie, chyba na zdjecie pieluszki za szybko? nie wiem czy pamietacie ale chyba w sierpniu (oj dawno temu) Laila tez zaczela siusiac ba i nawet robic kupke na nocnik , ja nie zdjelam jej wtedy pieluchy no i ona potem nocnik znow odrzucula, wiec nie wiem czy ISC na CALOSC, czy powoli....?

skoro sama woła to już bliżej niż dalej, a wpadki zdarzają się pewnie każdemu dziecku, które uczy się nocniczkowania
a podczas długiej drogi (500 km w góry i trochę więcej do rodziców, wołała 3 razy i trzeba było się na stacji zatrzymać). Jestem niesamowicie dumna ze swojego dziecka:-)