reklama

Od kiedy na nocnik?

ja bym poszła na całość:tak::-Dskoro sama woła to już bliżej niż dalej, a wpadki zdarzają się pewnie każdemu dziecku, które uczy się nocniczkowania:tak:
Wiki nie sika juz nawet podczas spania w pampka, budzi się w nocy i woła na nocnik, albo wytrzymuje do rana:tak: a podczas długiej drogi (500 km w góry i trochę więcej do rodziców, wołała 3 razy i trzeba było się na stacji zatrzymać). Jestem niesamowicie dumna ze swojego dziecka:-):tak:

ja tez bym byla! super WIKI!!!!:tak:
a i dzieki za rade:-)

reklama
Susu, ja też bym poszła na całość :tak: I gratulacje dla Lailusi :tak:
No i dla Wiki również :tak: Oli już pół roku woła w dzień, a w nocy cały czas pampek mokry, nie mocno, ale jednak. Był taki okres, że się budziła w nocy i wołała, ale się skończył :sorry2:

WIELKIE BRAWA dla Emilki, no i dla Wiki:tak::tak::-) super macie:sorry2:

Hubek znowu sie zbuntował i ne woła, że chce kupkę czy siku, chociaz w zesżłym tygodniu wszystkie kupki lądowąły w nocniku, a teraz bunt znowu...:dry: ale wiem, że i na niego przyjdzie czas

super EMILKA!!!!!!!!!

u nas Lusiek dzis 3 razy siusiala z wlasnej inicjatywy na nocnik, ale kupcia tylko do pampka za drzwiami w pokoju:sorry2:nie wiem, jak myslicie, chyba na zdjecie pieluszki za szybko? nie wiem czy pamietacie ale chyba w sierpniu (oj dawno temu) Laila tez zaczela siusiac ba i nawet robic kupke na nocnik , ja nie zdjelam jej wtedy pieluchy no i ona potem nocnik znow odrzucula, wiec nie wiem czy ISC na CALOSC, czy powoli....?:sorry2:

czy ja cos w ogole wiem....????????
Ja bym poszla na calosc:tak:

ja tez bym poszła na całosc
u zosi tak zrobiłam i w nocy nawet jej juz nie zakładam i się udało, :-) czasem w nocy wstaje sama i woła siia a ja przed samym moim spaniem (koło23.oo) sadzam ją na nocnik a ona sika i do rana wytrzymuje:tak:

Brawo Zosieńka :tak:
U mnie w rodzinie wszyscy długo sikali podczas snu, więc narazie mogę pomarzyć o niezakładaniu pieluchy na noc.

reklama
Gratuluję wszystkim dzieciaczkom które już nauczyły się tej, jakże przydatnej umiejętności :tak:
U nas na razie nocnikowa klęska, choć już kiedyś mi się wydawało, że jesteśmy blisko... Milenka ani myśli wołać siusiu czy kupkę :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry